Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2011 01 26

„Žalgirį“ įveikusio „Olympiacos“ treneris D.Ivkovičius apie dažnus kauniečių keitimus: gal tai kažkokia naujovė krepšinyje?

Kauno sporto halėje to dar nebuvo. Kauno „Žalgirio“ ir Pirėjo „Olympiacos“ rungtynes stebėję žiūrovai kiekvieną Elio Zouro sprendimą į aikštę išleisti sirgaliams didelio įspūdžio pastaruoju metu nedarantį DeJuaną Collinsą pasitikdavo kurtinamu švilpimu.
Eurolyga: „Žalgirio“ ir „Olympiacos“ rungtynių akimirkos
Eurolyga: „Žalgirio“ ir „Olympiacos“ rungtynių akimirkos / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

Panašu, kad „Žalgirio“ treneris pasidavė minios spaudimui. Nors antroje rungtynių pusėje, kai kauniečiai sugebėjo ištirpdyti didžiulį pranašumą, D.Collinsas buvo kelis kartus išbėgęs į aikštelę, E.Zouras apsiribojo rotuodamas 8 krepšininkus. Po rungtynių paklaustas, ar sirgaliai jį privertė keisti savo sprendimus, graikas patikino: „Antroje rungtynių pusėje nutariau pasitikėti lietuviais krepšininkais, nes jie vienas kitą geriau supranta. Be to, šiandien jiems viskas geriau sekėsi. (...) Jie kovojo iki galo ir buvo labai arti pergalės. Rungtynių pabaigoje mums pritrūko vienos minutės pertraukėlės, kad galėtume perrikiuoti žaidimą.“

Dar nesibaigus pirmam rungtynių kėlinukui aikštelėje buvo pasirodę visi dvylika „Žalgirio“ krepšininkų. Vienas garsiausių Europos krepšinio specialistų Dušanas Ivkovičius, paklaustas, ar kada nors yra ką nors panašaus matęs anksčiau, nuo platesnių komentarų susilaikė.

„Aš girdėjau apie tai. Nenorėčiau to komentuoti. Gal tai kažkokia naujovė krepšinyje? Tačiau sakyti ką nors blogo apie priešininkus yra nekorektiška“, – nedaugžodžiavo Pirėjo „Olympiacos“ treneris.

„Mūsų varžovai yra labai patyrusi komanda. Lemiamu momentu jie rado būdus, kurie padėjo iškovoti pergalę. Kiekvienais metais jie išleidžia krūvas pinigų ir kiekvieną kartą jie yra vieni pagrindinių kandidatų į Eurolygos nugalėtojų titulą, – „Žalgirio“ nesėkmę tarsi bandė pateisinti E.Zouras. – Aš pažadu, kad kiekvieną dieną mano komanda žais geriau ir geriau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius