Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 11

Žalgiriečiai jau lieja prakaitą treniruotėse (nuotraukos, video)

ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo rengtis naujam sezonui. Dauguma pirmųjų savaičių treniruočių yra skirtos fiziniam parengimui, todėl žalgiriečiai dažniau sportuos lauke ir grūdins kūnus artėjančioms krepšinio kovoms.
Treniruotė Ąžuolyne
Kauno komanda jau pradėjo rengtis naujam sezonui. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 2 Treniruotė Slėnis

Kaip rašo oficiali klubo interneto svetainė, šiuo metu „Žalgirio“ treniruotėse dalyvauja vienuolika krepšininkų: Dainius Šalenga, Tadas Klimavičius, Artūras Milaknis, Martynas Pocius, Povilas Butkevičius, Žygimantas Janavičius, Šarūnas Vasiliauskas, Vytenis Čižauskas, Adas Juškevičius, Vytenis Lipkevičius ir Vaidas Čepukaitis.

Kauno ekipos legionieriai prie komandos prisidės kiek vėliau, o Mantas Kalnietis šiuo metu pluša Lietuvos nacionalinės vyrų rinktinės stovykloje. Jau ketvirtus metus iš eilės didesnis krūvis ruošiantis sezonui tenka „Žalgirio“ fizinio rengimo treneriui Sigitui Kavaliauskui, tačiau nenuobodžiauja ir kiti trenerių štabo nariai.

Gintaras Krapikas, Darius Maskoliūnas ir Gvidonas Markevičius sudėliojo treniruočių grafiką bemaž iki sezono pradžios, aptarė esminius pratybų niuansus. Be to, pirmoje treniruotėje kaip „Žalgirio“ treneris dalyvavęs G.Markevičius buvo pristatytas krepšininkams ir iš arčiau susipažino su būsimais auklėtiniais.

VIDEO: Žalgiriečiai pradėjo pasirengimą naujajam sezonui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius