Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 28

Žalgiriečiui Kasparui Vecvagarui trūko kelio raištis – sezonas baigtas

Kauno „Žalgirio“ komandą ir toliau persekioja bėdos. Sekmadienį per treniruotę sunkią traumą patyrė Kasparas Vecvagaras. Pirmadienį atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, kad gynėjui trūko priekinis kryžminis kelio raištis.
Kaspars Vecvagars
Kasparas Vecvagaras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šią savaitę bus nuspręsta, kada žalgiriečiui bus atlikta operacija. Bet kuriuo atveju jau yra aišku, kad tiek šį sezoną, tiek kito sezono pradžią K.Vecvagaras praleis be krepšinio.

„Traumą gavau lygioje vietoje. Per treniruotę su kamuoliu bėgau į greitą ataką ir bandžiau sustoti, o tuo metu koja tiesiog kryptelėjo į šoną“, – situaciją prisiminė gynėjas.

„Žalgirio“ treneriai ir žaidėjai iškart suprato, kad trauma yra rimta. Latvis iš skausmo suriko, pats negalėjo pakilti nuo parketo, koja iš karto ištino. Pirmadienį žalgirietis su komanda nevyko į Klaipėdą, o didžiąją dalį dienos praleido Kauno medicinos universiteto klinikose (KMUK), kur jam buvo atlikti tyrimai.

„Kol kas su šia žinia dar nespėjau susitaikyti. Reikia nusiraminti, susikaupti ir galvoti, kaip kuo greičiau sugrįžti į aikštę“, – apmaudo neslėpė K.Vecvagaras.

Šį sezoną K.Vecvagaras Eurolygos ir LKL čempionatuose buvo sužaidęs po 8 rungtynes. Eurolygoje jis pelnydavo po 2,5 taško ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. LKL pirmenybėse šie rodikliai siekdavo 4,1 taško ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius