-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 24

„Žalgirio“ durys atviros Collinsui

Iš Rostovo „Lokomotiv“ klubo pašalintas amerikiečių įžaidėjas DeJuanas Collinsas turi progą grįžti į Kauną. Tereikia paties krepšininko noro.
DeJuanas Collinsas
DeJuanas Collinsas / „Scanpix“ nuotr.

Nespėjo įsibėgėti krepšinio sezonas, o buvęs „Žalgirio“ įžaidėjas D.Collinsas liko be darbo. Praėjusį sezoną vienu iš Kauno klubo lyderių buvęs amerikietis nesugebėjo ilgai išsilaikyti naujoje komandoje.

„Lokomotiv“ vadovai po Rusijos pirmenybių rungtynių išvykoje su Sankt Peterburgo „Spartak“ nutarė nutraukti sutartį su D.Collinsu. Priežastis – nuolatiniai sportinio režimo ir klubo vidaus taisyklių pažeidimai.

Mes esame atviri deryboms, tačiau negaliu pasakyti, kuo jos pasibaigtų.

Neseniai 32 metų gimtadienį atšventęs 188 cm ūgio JAV krepšininkas gali grįžti į Kauną. Ar „Žalgiris“ priimtų sūnų paklydėlį? „Minčių, kaip komandoje išlaikyti D.Collinsą, buvo jau nuo vasaros, tačiau nuo to laiko situacija pasikeitė“, – 15min.lt sakė Kauno klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Mes esame atviri deryboms, tačiau negaliu pasakyti, kuo jos pasibaigtų. Viskas priklauso nuo D.Collinso noro“, – kalbėjo jis. Anot P.Motiejūno, įžaidėjas galėtų sustiprinti komandą ir padėti likusiose ULEB Eurolygos pirmojo etapo rungtynėse. Dėl amerikiečio registracijos turnyre problemų nekiltų –  šį sezoną jis neatstovavo nė vienai Eurolygos komandai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius