-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21

„Žalgirio“ įžaidėjas Justinas Dentmonas: „Nuo sezono pradžios labiausiai pagerinome puolimą“

Naudingiausias praėjusios savaitės Eurolygos žaidėjas Justinas Dentmonas nežada mažinti apsukų. Penktadienį Ispanijoje B grupės rungtynėse Kauno „Žalgiris“ susitiks su galingai rungtyniaujančiu Madrido „Real“.
Justin Dentmon
Justin Dentmon / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Galime pasinaudoti jų atsipalaidavimu“, – prieš rytinę treniruotę svarstė gynėjas. Pirmąjį tarpusavio susitikimą „Žalgiris“ namie beviltiškai pralaimėjo 63:83. Kauno komanda yra laimėjusi 2 ir pralaimėjusi 3 rungtynes. Madrido ekipa žengia be pralaimėjimų.

Praėjusią savaitę 28 metų 183 cm ūgio J.Dentmonas atvedė Lietuvos čempionus į pergalę 91:81 mače su Bambergo „Brose Baskets“ ekipa. Legionierius iš JAV per 26 minutes pelnė 24 taškus (2/4 dvitaškių, 6/6 tritaškių, 2/2 baudų), atliko 9 rezultatyvius perdavimus, atkovojo ir perėmė po 2 kamuolius. Su 32 naudingumo balais jis tapo geriausiu Eurolygos penktojo turo krepšininku.

– Kaip esate nusiteikęs prieš rytojaus rungtynes?

– Mūsų laukia didelis iššūkis, grėsmingas varžovas. Tačiau reguliarusis Eurolygos sezonas įpusėjo ir mes taip pat žengėme didelį žingsnį į priekį, gerindami savo žaidimą. Tikimės rytoj žaisti gerai. 

– Madrido „Real“ šį sezoną triuškina visus varžovus iš eilės. Ar jie turi silpnų vietų?

– Visos komandos turi silpnų vietų. Mes tikimės, kad rytoj jie bus atsipalaidavę. Visos komandos atsipalaiduoja, jei prieš tai yra didžiuliu skirtumu įveikusios varžovą. Mes galime tuo pasinaudoti, jei laikysimės žaidimo plano.

– Pastarosios rungtynės su Bambergo „Brose Baskets“ jums buvo pačios geriausios šį sezoną. Jaučiatės jau suradęs savo vietą komandoje?

– Pradėjau pasitikėti savo jėgomis. Tas vakaras buvo mano vakaras. Aš taip pat stengiausi asistuoti savo komandos draugams.

– Ką labiausiai pavyko „Žalgiriui“ pagerinti savo žaidime nuo sezono pradžios?

– Manau, kad labiausiai pagerinome puolimą. Pradžioje mes akcentavome tik gynybą ir buvome pamiršę puolimą. Dabar žaidėjai labiau pasitiki savo jėgomis mesdami į krepšį.

VIDEO: Kauno „Žalgirio“ treniruotė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius