-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 09 12

„Žalgirio“ krepšininkai pasiruošimą sezonui tęs pajūryje

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmadienį išvyko į Lietuvos pajūrį, kur pratęs savo treniruočių stovyklą. Palangoje apsistosiantys žalgiriečiai antradienį ir ketvirtadienį Klaipėdoje sužais dvejas draugiškas rungtynes su Liubercų „Triumph“ ir Kazanės „Unics“ komandomis. Visų komandų pageidavimu mačai vyks už uždarų durų.
M.Kuzminskas
Žalgirietis Mindaugas Kuzminskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Šios rungtynės yra pasiruošimo sezonui dalis, todėl jos bus labiau treniruočių tipo“, – teigė šiuo metu žalgiriečių pratyboms vadovaujantis treneris Ilias Kantzouris. „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Iliasas Zouras prie komandos prisijungs po Europos čempionato, kuriame darbuojasi su Graikijos nacionaline rinktine.

Draugiškose rungtynėse Lietuvos čempionų gretose nebus ir keturių Lietuvos rinktinei atstovaujančių žalgiriečių bei antradienį į Lietuvą atskrendančio Marko Popovičiaus.

„Varžovai iš Rusijos pasiruošimo sezonui stadijoje yra toliau pažengę. Be to, jie turi daugiau pagrindinių krepšininkų. Visi legionieriai jau yra atvykę ir ilgiau sportuoja kartu. Nepaisant visko, rungtynėse turėsime savo uždavinius ir stengsimės juos įgyvendinti“, – sakė I.Kantzouris.

Sužaidę šias dvejas draugiškas rungtynes žalgiriečiai grįš į Kauną. Vėliau komandos laukia tradicinė išvyka į Maskvą, Alesandro Gomelskio taurės turnyrą. Jo pusfinalyje kauniečiai rugsėjo 24 d. susitiks su Maskvos CSKA krepšininkais. Kitą porą sudarys Eurolygos čempionų Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandos. Rugsėjo 25 d. pusfinalių laimėtojai ir pralaimėtojai susigrums tarpusavyje.

Susitikimai Klaipėdoje bus pirmieji „Žalgirio“ draugiški mačai šiame sezone. Keli Ukrainos klubai skelbėsi praėjusią savaitę rungtyniavę su žalgiriečiais, tačiau iš tikro jų varžovai buvo „KK Kaunas“ krepšininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius