Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 10

„Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas kritikuoja teisėjus, „Lietuvos ryto“ talismaną ir savo žaidėjus

Kauno „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas toliau švaistosi kaltinimais. Po antrųjų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos rungtynių, kurias rezultatu 81:70 laimėjo Vilniaus „Lietuvos rytas“, verslininkas teisėjus vėl vadino vergais, o seriją – teatru, kuriame viskas surepetuota.
V.Romanovas
Vladimiras Romanovas švaistosi kaltinimais. / Aliaus Koroliovo nuotr.

„Nieko naujo iš antrojo susitikimo „Žalgiris“ – „Lietuvos rytas“ aš ir nesitikėjau. Tas pigus scenarijus kartojasi kiekvieną kartą. Rungtynių teatre viskas buvo surepetuota iki smulkmenų“, – kaunodiena.lt cituoja milijonieriaus žodžius.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Rungtynių akimirka
„Lietuvos ryto“ talismanas – Geležinis vilkas.

V.Romanovas atkreipė dėmesį ir į Geležinį vilką – „Lietuvos ryto“ komandos talismaną. „Po vilko kailiu buvo minimum generolas. Per rungtynių pertrauką vilkas atsiklaupė ant kelių, akys signalizavo šeimininkui, kad viskas vyksta pagal planą“, – teigė „Žalgirio“ savininkas.

Verslininkas vėl nepagailėjo kandžių žodžių teisėjams. „O vergai švilpė ir dirbo savo sunkų, purviną darbą. Taip dirbo, kad Bobanas Marjanovičius net negalėjo pakilti nuo grindų. Apgauta publika, lyg nieko nepastebėdama, džiūgavo. Kitų vertybių protas eilinį kartą nugalėjo. Valio! Valio!“ – ironizavo V.Romanovas.

„Žalgirio“ savininko kritikos šį kartą sulaukė ir savos komandos žaidėjai. „Marcusas Braunas ir Travisas Watsonas tarsi raudonkepuraitės taip išsigando pilkojo vilko, kad net apmirė iki rungtynių pabaigos“, – sakė verslininkas.

„Jau antrą sezoną Lietuvoje išrandamas šiek tiek kitoks krepšinis“, – pridūrė V.Romanovas.

Priminsime, jog „Žalgirio“ savininkas teisėjus plūdo ir po pirmojo LKL finalo serijos mačo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius