Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 05

„Žalgirio“ strategas Aleksandras Trifunovičius: „Galime žengti į priekį“

Aleksandrui Trifunovičiui nepavyko pergale debiutuoti Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio poste. Žalgiriečiai Atėnuose pralaimėjo Eurolygos čempionei Atėnų „Panathinaikos“ ekipai.
Aleksandras Trifunovičius Vilniaus oro uoste
Aleksandras Trifunovičius Vilniaus oro uoste / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Panathinaikos“ žaidė geriau ir nusipelnė pergalės. Net jei ir būtume žaidę geriau, laimėti čia vis tiek būtų buvę sudėtinga“, – kalbėjo A.Trifunovičius.

Prie pralaimėjimo priežasčių jis priskyrė prastą baudų pataikymą (65 proc.) ir Dimitrio Diamantidžio tritaškį trečiajame kėlinyje.

„Tas tritaškis turėjo lemiamos įtakos. Po jo mes praradome koncentraciją. 25 minutes kontroliavome žaidimo ritmą, o po to nesugebėjome to padaryti, ir tai buvo mūsų bėda“, – kalbėjo serbas.

„Komandoje esu tik tris dienas, ir vienintelis dalykas, kuris sukasi galvoje, yra tai, kad mes galime žengti žingsnį į priekį“, – pridūrė „Žalgirio“ treneris.

„Sunku kovoti su tokiu varžovu, kai su naujuoju treneriu turėjai viso labo dvi treniruotes, – kalbėjo „Žalgirio“ vidurio puolėjas Milovanas Rakovičius.

Žinau trenerį Trifunovičių nuo tada, kai žaidžiau Sankt Peterburgo „Spartak“, ir tikiu, kad jis gali padėti mūsų komandai. Šįvakar norėjome būti agresyvūs gynyboje, išlaikyti koncentraciją ir priimti teisingus sprendimus puolime, tačiau „Panathinaikos“ antrojo rungtynių pusėje mus visiškai pranoko. Turime tęsti sunkų darbą treniruotėse, kad pasiruoštume pirmai pergalei prieš „Brose Baskets“ kitą savaitę“.

„Panathinaikos“ strategas Željko Obradovičius savo žaidėjams priekaištavo dėl žaidimo gynyboje. „Prieš rungtynes sakiau, kad „Žalgiris“ labai pajėgi komanda, ir jie tai įrodė. Mūsų gynyba pirmoje rungtynių pusėje buvo ištižusi, buvome tingūs, tačiau po pertraukos žaidimą pagerinome abiejose aikštės pusėse“, – sakė Ž.Obradovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius