Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 16

„Žalgirio“ strategas Ilias Zouras: „Dar 40 minučių žaidimo gynyboje ir mes čempionai“

„Didžiuojuosi savo krepšininkais. Tai sakiau po pralaimėjimo čia, „Siemens“ arenoje, tai sakau ir dabar – po pergalės. Šie žaidėjai žaidžia iš visos širdies“, – po pergalės ketvirtose LKL finalo serijos rungtynėse kalbėjo „Žalgirio“ treneris Ilias Zouras.
Ilias Zouras
Ilias Zouras / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kauniečiai varžovų teritorijoje 83:71 įveikė „Lietuvos rytą“, ir serijoje iki keturių pergalių pirmauja  3:1.

„Buvo epizodų, kai įkrisdavome į duobę, bet išlaikėme šaltą protą ir laimėjome. Tiesa, darbas dar nebaigtas. Dar 40 minučių žaidimo gynyboje ir mes čempionai. Pakartosiu – tik sėkmingas žaidimas gynyboje atneš mums čempionų vardus. Dar kartą norėčiau padėkoti fanams. Laukiame sausakimšos halės, kad įkvėptų mus sėkmingai pabaigti sezoną jau kitose rungtynėse“, – kalbėjo I.Zouras.

Strategas teigė nemėgstantis išskirti sėkmingai sužaidusių krepšininkų, tačiau šįkart nusižengė šiai taisyklei. „D.Collinsas šįkart sužaidė puikiai.  Visų pirma, puikiai sužaidė komandiškai. M.Brownas, P.Jankūnas, M.Kuzminas, kurio žaidimas praėjusiose rungtynėse kažkam kėlė daug klausimų, bei B.Majranovičius, ypač sėkmingai žaidęs gynyboje – visi jie sužaidė puikiai. Bet, kaip sakiau, pergalę iškovojo visa komanda“, – auklėtinius gyrė I.Zouras.

Graikas ir vėl neišvengė tradicinio klausimo apie dažnus keitimus, tačiau šįkart I.Zouras atrodė visiškai ramus dėl savo sprendimų. „Dar kartą įrodėme, kad dažni keitimai leidžia mums išlikti šviežesniems. Po sezono niekas neprisimins, kiek ir kokie keitimai buvo atliekami, visi prisimins tik tai, kas tapo čempionais“, – užbaigė I.Zouras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius