-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 05

„Žalgirio TV“: treneriai su Martynu Pociumi analizavo Strasbūro SIG komandos žaidimą

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį išvykoje bandys dar kartą palaužti Strasbūro SIG komandą. „Žalgirio TV“ laidoje būsimų varžovų žaidimą po kaulelį išnarstė „Žalgirio“ veteranas Arvydas Venclovas ir treneris Evaldas Beržininkaitis, o pirmąsias tarpusavio rungtynes puikiai sužaidęs Martynas Pocius apžvelgė situaciją visose Eurolygos reguliariojo sezono grupėse.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Per septynerias rungtynes vos vieną pergalę iškovojusi Strasbūro ekipa ginklų Eurolygoje dar nesudeda. Susitikimas su „Žalgiriu“ prancūzams yra paskutinė viltis kabintis už tolstančio „Top 16“ traukinio.

„Šios rungtynės bus svarbios ne tik prancūzams, bet ir „Žalgiriui“. Šiaip žiūrint į šio sezono SIG ekipos žaidimą, stebuklo iš jų nereikėtų laukti. Kita vertus, žalgiriečiai pirmajame mače Kaune atakavo labai taikliai ir, pakartojus tokį pataikymą, sėkmės tikėtis būtų daug lengviau“, – prieš mačą kalbėjo buvęs „Žalgirio“ puolėjas Arvydas Venclovas.

Prieš pasitinkant kitą laidos svečią, „Žalgirio“ trenerį skautą Evaldą Beržininkaitį, Žalgiris TV laidos vedėjas Tadas Širvinskas paprašė A.Venclovo palyginti kokias rungtynių analizavimo galimybes turėjo ankstesnių laikų komandos ir dabartiniai klubai. „Žalgirio“ veteranas atskleidė, kad anksčiau oponentų žaidimo analizė sutilpdavo į vieną lapą, bet priešininkų komandų žaidėjus jie pažinodavo.

Tuo tarpu dabar „Žalgirio“ trenerių štabas peržiūri bent po 5 paskutiniąsias varžovų rungtynes ir išanalizuoja ne tik komandinį, bet ir kiekvieno krepšininko individualų žaidimą.

„Žinoma, šį kartą akivaizdu, kad visas Strasbūro ekipos žaidimas sukasi aplink lyderį Alexį Ajincą. Jis yra rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas ir dėl ūgio pranašumo jį yra labai sunku sustabdyti. To šį sezoną nepavyko padaryti dar nė vienai komandai“, – sakė E.Beržininkaitis. Jis Žalgiris TV žiūrovams taip pat pademonstravo porą SIG komandos derinių.

Trečiojoje "Žalgirio TV" laidos dalyje į studiją užsuko M.Pocius, sužaidęs puikias rungtynes su Strasbūro komanda „Žalgirio“ arenoje. Į prancūzų krepšį 7 tritaškius smeigęs gynėjas pripažino, kad po to mačo varžovai prie trijų taškų linijos jam skiria daug daugiau dėmesio.

M.Pocius taip pat peržvelgė visų Eurolygos grupių turnyrines lenteles ir pasidalijo mintimis apie kelionių įtaką rungtynių rezultatams.

VIDEO: „Žalgirio TV“ analizavo Strasbūro SIG komandos žaidimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius