-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 30

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius: „Žaidimą kontroliavome tik 32 minutes“

Trečiadienį Kauno „Žalgiris“ po inirtingos kovos palaužė Malagos „Unicaja“ komandą vos dviejų taškų skirtumu (67:65) ir atsirevanšavo už pralaimėjimą Ispanijoje.
Aleksandras Trifunovičius
Aleksandras Trifunovičius / A.Koroliovo nuotr.

Visas varžybas pirmavę daugiau nei dešimties taškų skirtumu, komandai išbandymu tapo ketvirtasis kėlinys. Įspūdingas Sonny Weemso paskutinės dėjimas į krepšį sukėlė visus „Žalgirio“ arenoje buvusius sirgalius. „Žalgiris“ laimėjęs varžybas, į savo sąskaitą įsirašė antrąją pergalę.

„Visas varžybas norėjome kontroliuoti žaidimą, mums tai pavyko padaryti 32 minutes. Mūsų tikslas buvo saugoti kiekvieną kamuolį ir per atakas būti atidesniems nei mūsų varžovai, deja, mums to nepavyko pasiekti per visas rungtynes. Ketvirtajame kėlinyje nepavyko išvengti klaidų. Komanda pradėjo skubėti, gynyboje 2 prieš 2 žaidėjai darė daug klaidų“, – spaudos konferencijuoje po varžybų pasakojo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

Treneris dėkojo nuostabiai publikai, kurie šiandien labai padėjo komandai. Jis viliasi, kad kitą savaitę, kuomet „Žalgiris“  žais su „Panatinaikos“, ateis palaikyti tokie patys aistringi sirgaliai.


„Šia pergale reikia džiaugtis, nors tik dviejų taškų skirtumu. Nemanau, kad tai buvo puikios varžybos, bet geros. Komanda juda tinkamu keliu. Ne visi žaidėjai šiandien atskleidė savo galimybes. Mantas Kalnietis turbūt nėra turėjęs tokių prastų varžybų“, – teigė treneris.

Ty Lawson tai buvo paskutinės rungtynės Kauno „Žalgiryje“. Treneris palinkėjo jam sėkmės.

Tačiau nuo rytojaus prie komandos prisijunga Prienų „Rūdupio“ komandos žaidėjas Povilas Butkevičius.

„Povilas Butkevičius yra geras žaidėjas. Jis turės galimybę įrodyti, kad gali žaisti „Žalgiryje“. Jam visos durys yra atviros,“, – apie naują „Žalgirio“ komandos žaidėją pasakojo treneris A.Trifunovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius