Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 04

„Žalgiris“ – per žingsnį nuo sutarties pasirašymo su generaliniu rėmėju

„Luktelėkite dieną, ir viskas bus aišku. Jei nepaskelbėme, vadinasi, dar sutarties neturime“, – teigė pirmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos vadovas Paulius Motiejūnas. Jis paneigė LNK televizijos pranešimą, kad žalgiriečiai jau turi sutartį su Ukrainos „PrivatBank“ banku, tačiau 15min.lt pridūrė, kad iki sutarties lieka vos pora žingsnių.
Kauno „Žalgiris“
Kauno „Žalgiris“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Taip, viskas eina ir juda į tą pusę, kad sutartis su rėmėju turėtų būti. Galima sakyti, kad liko keli žingsniai, tačiau kol neturime padėtų parašų, komentarų nebus. Nenorime anksčiau laiko ką nors kalbėti. Luktelėkime iki rytojaus“, – aiškino kauniečių klubo vadovas P.Motiejūnas.

„Žalgiris“ jau nuo vasaros vidurio derėjosi su multimilijonieriaus ukrainiečio Ihorio Kolomojskio valdomu Dniepropetrovsko „PrivatBank“ banku, kuris rodė norą būti ekipos rėmėju. Kaip teigiama, sutartis tarp „Žalgirio“ ir „PrivatBank“ bus sudaryta metams ir naujas generalinis rėmėjas klubui skirs, skirtingais duomenimis, nuo 3 mln. litų iki 1 mln. eurų.

Nenorime anksčiau laiko ką nors kalbėti. Luktelėkime iki rytojaus.

„Sutartis privalo būti sudaryta iki lapkričio 15 dienos. Tai galutinė derybų data. Pradžioje buvo kalbėta, kad „Žalgiriui“ bus skirta 10 mln. eurų parama trejiems metams, tačiau tos kalbos buvo tik „antis“. Lietuvoje „PrivatBank“ neturi jokių verslo interesų, todėl didelių pinigų tikėtis jums neverta. Bankas turi filialą Latvijoje, tad gal todėl remia „Žalgirį“, – 15min.lt kalbėjo vienas iš Ukrainos krepšinio žurnalistų, žinantis šios valstybės krepšinio užkulisius.

„PrivatBank“ bankas kauniečių ekipą norėjo remti ir 2009-aisiais, tačiau dėl kilusios neigiamos žiniasklaidos reakcijos sunkius laikus išgyvenančiam „Žalgiriui“ nutarė pinigų neskirti ir rėmėjais nebūti.

45 metų metalurgijos inžinieriaus I.Kolomojskio turtas vertinamas 3,3 milijardo dolerių.

Neseniai  „Žalgiriui“ paramą siūlė viena kompanija, kuri žadėjo skirti 400 tūkst. litų vienam sezonui, tačiau derybos tarp ekipos ir bendrovės neįvyko.

Tačiau spalio mėnesio pabaigoje „Žalgirio“ klubas sulaukė finansinės paramos iš Lietuvos įmonės. Prie rėmėjų grupės prisijungė „Vičiūnų“ įmonių grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius