Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 24

„Žalgiris“ pratęsė sutartis su Vyteniu Lipkevičiumi ir Tadu Klimavičiumi

LKL čempionas Kauno „Žalgiris“ savo gretose išsaugojo dar du praėjusio sezono krepšininkus – sutartys pratęstos su Vyteniu Lipkevičiumi ir Tadu Klimavičiumi
Vytenis Lipkevičius
Vytenis Lipkevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuo 2008 metų „Žalgiryje“ žaidžiantis 30-metis T.Klimavičius praleido beveik visą praėjusį sezoną, nes jau antrose LKL rungtynėse jam plyšo dešinės kojos priekinis kryžminis kelio raištis ir puolėjas daugiau nežaidė. Su 204 cm ūgio krepšininku pasirašyta nauja metų trukmės sutartis.

„Suprantu, kad be krepšinio praleidus visus metus sunku būtų susirasti naują ekipą, todėl labai džiaugiuosi, kad „Žalgiris“ manimi vis dar tiki, o aš už šį pasitikėjimą pasistengsiu atsilyginti geru žaidimu tiek Eurolygoje, tiek LKL čempionate“, – portalui kaunodiena.lt sakė T.Klimavičius.

Tuo tarpu nuo 2011 metų rudens „Žalgirio“ marškinėlius vilkintis 24 metų 198 cm ūgio V.Lipkevičius su Kauno klubu susitarė dėl naujos trejų metų sutarties.

„Tokią sutartį pasiūlė klubas, o aš neprieštaravau. Matyti, kad šiemet „Žalgirio“ vadovai bandys burti komandą iš jaunų krepšininkų, tad turbūt ir kiekvienam iš jų siūlys ilgalaikes sutartis. Man svarbiausia rungtyniauti, o tokioje komandoje kaip „Žalgiris“ tobulėti yra puiki terpė“, – kaunodiena.lt sakė V.Lipkevičius.

„Žalgiris“ šią vasarą jau pratęsė sutartį su komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu, be to, greičiausiai išsaugos „centrą“ Robertą Javtoką. Artimiausiu metu komanda pradės derybas su legionieriais, kurių šiemet turėtų būti trys.

Prieš kelias dienas komandos generalinis direktorius Paulius Motiejūnas portalui 15min.lt teigė, kad ekipoje tikrai žais Vytenis Čižauskas, o su broliais Lavrinovičiais netrukus bus kalbamasi dėl sutarties pratęsimo, tačiau neaišku, ar broliai pasirengę susimažinti algas.

P.Motiejūnas taip pat teigė, kad galimybę patekti į komandą turės ir Marius Grigonis, Tauras Jogėla, Edgaras Ulanovas, Tomas Dimša.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius