Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 19

„Žalgiris“ skaičiuoja paskutines dienas? (papildyta 13.45 val.)

Neatmetama galimybė, kad Kauno „Žalgiris" pirmadienį ar antradienį gali būti išformuotas ir liausis egzistuoti. Kauno klubo prezidentas Arvydas Sabonis pirmadienį turi pasirinkti sprendimą iš dviejų variantų. Vienintelis „Žalgirio“ legionierius Lorenas Woodsas sekmandienį išskrido į JAV.
Jau antradienį „Žalgirio“ žaidėjai gali būti paleisti.
Jau antradienį „Žalgirio“ žaidėjai gali būti paleisti. / 15min/Eriko Ovčarenko nuotr.

Žinoma, kad abu variantai yra labai blogi. Vienas – klubo bankrotas, kitas kol kas neįvardijamas, tačiau tikriausiai susijęs su klubo kontrolės perdavimu. Jei bus pasirinktas bankroto variantas, jau antradienį žaidėjai gali palikti komandą.

Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas dienraščiui „Respublika“ tvirtino, kad kalbos apie galimą bankrotą neturi jokio pagrindo. „Mes ruošiamės LKF taurės finalo ketvertui, o ne galvojame apie bankrotą. Panašu, kad varžomasi, kas paskleis didesnę nesąmonę”, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Sportalas.com žiniomis, kalbos apie bankrotą turi pagrindą. Netgi klubo informacinis rėmėjas „Kauno diena“ rašo, kad komandos žaidėjai negauna atlyginimų, o kai kurių krepšininkų norą likti komandoje gali pakeisti jų agentai.

(Papildyta 13.25) Kauno „Žalgiris“ liko be legionierių. 30 metų 218 cm ūgio amerikietis Lorenas Woodsas sekmadienį išvyko į gimtinę, skelbia krepsinis.net. Pastaruoju metu žaisti kontaktinio krepšinio negalintis krepšininkas jau kurį laiką nesitreniravo eu Kauno ekipa.

„Kol kas apie Woodsą negaliu papasakoti nieko naujo, – krepsinis.net sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius P.Motiejūnas. – Jis sekmadienį išvyko į JAV, kur gydysis bei treniruosis“.

Anot jo, L.Woodsas greičiausiai nežais LKF taurės turnyre. „Negalima sakyti, kad nutraukėme su Lorenu sutartį ir atsisveikinome. Jokių sprendimų nepriėmėme. Apskritai, nėra 100 procentų tikimybės, kad Woodso nebus. Kodėl jis išvyko? Gal todėl, kad nori patekti į NBA komandą, o gal netrukus sugrįš į Lietuvą. Bet kol kas nieko neaišku“, – kalbėjo P.Motiejūnas.

Anot „Žalgirio“ vadovo, L.Woodsas gali grįžti į komandą tada, kai situacija klube bus aiškesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius