Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 26 /20:45

„Žalgiryje“ bus pakitimų, Ty Lawsonas žaidė greičiausiai paskutines rungtynes Lietuvoje, DeJuanas Collinsas vis dar suspenduotas

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šį vakarą pratęsė pergalių seriją Lietuvos krepšinio lygoje. Panevėžyje LKL čempionai 89:79 įveikė Panevėžio „Techaso“ ekipa, o „Žalgirio“ gretose galbūt paskutines rungtynes Lietuvoje žaidė NBA krepšininkas Ty Lawsonas.
Ty Lawsonas turės palikti Kauno klubą
Ty Lawsonas turės palikti Kauno klubą / BFL nuotr.

23-ejų metų 180 cm ūgio žaidėjas, už Atlanto turintis galiojantį kontraktą su Denverio „Nuggets“ ekipa, Lietuvos čempionų ekipoje gali rungtyniauti tik iki NBA lokauto pabaigos.

NBA vadovybė informuoja, kad kitos savaitės antradienį bus padėti parašai ant naujosios kolektyvinės sutarties ir tą pačią dieną NBA lokautas bus oficialiai nutrauktas.

Kartu su NBA lokauto pabaiga, Europos krepšinio komandos bei jų gerbėjai neteks daugybės NBA krepšininkų, kurie šį laikotarpį rungtyniavo stipriausiuose Europos krepšinio klubuose. Tarp jų ir Kauno „Žalgiris“.

„Denver Nuggets“ gynėjas T.Lawsonas taip ir nerado savo vietos „Žalgirio“ ekipoje, o šį vakarą mače su „Techasu“ pelnė 10 taškų ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Penktadienį rungtynėse prieš „Šiaulius“ T.Lawsonas sužaidė rezultatyviausias rungtynes ir pelnė 15 taškų.

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais trečiadienį lakpričio 30 d. namuose prieš Malagos „Unicaja“ ekipą.

„Skaitėme ir girdėjome apie situaciją NBA, tačiau jos neakcentavome. Šiandien mūsų laukė svarbios rungtynės Lietuvos krepšinio lygoje, todėl visą dėmesį skyrėme joms. Dabar turėsime sulaukti oficialių žinių ir tuomet Ty Lawsonas paliks mūsų komandą“, – 15min.lt sakė „Žalgirio“ gen.direktorius Vitoldas Masalskis.

V.Masalskis patikino, kad Kauno „Žalgiryje“ įvyks permainų. Kokių turėtų paaiškėti kitą savaitę. „Pakitimų klube tikrai bus, reikės stiprintis. Situacija keisis, tačiau kaip ji pasikeis šiuo metu dar sunku pasakyti“, – kalbėjo „Žalgirio“ direktorius.

Vis dar nėra aiškus ir DeJuano Collinso likimas LKL čempionų gretose. „Collinsas yra suspenduotas. Kitą savaitę susitiksime su krepšininku ir spręsime jo situaciją“, – teigė V.Masalskis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius