Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 27

LKL „Žvaigždžių dienos“ žiūrovams – nemokamos LKL kortelės

Kovo 2 dieną į Kaipėdos „Švyturio“ areną stebėti „LKL Žvaigždžių dienos“ atvykę žiūrovai gaus dovanų. Visiems krepšinio gerbėjams LKL rėmėjai padovanos po pakuotę ką tik išleistų 2013-2014 metų sezono LKL žaidėjų kortelių.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius

„Kolekcinės kortelės yra populiarios visame pasaulyje, jas mėgsta ir kolekcionuoja įvairių sporto šakų gerbėjai, – pasakojo projekto vadovas Dainius Vanagas. – Šio sezono kortelės jau antrosios, kurias išleido LKL.

Visų komandų gerbėjai ir vėl turi puikią galimybę surinkti visų savo mėgstamų krepšininkų kortelių kolekcijas, ant jų susirinkti žaidėjų autografus. JAV išleistos Arvydo Sabonio, Žydrūno Ilgausko ir kitų mūsų žaidėjų kortelės yra labai vertinamos kolekcininkų, yra geidžiami suvenyrai. Ką gali žinoti, gal ir šiemet išleista kurio nors perspektyvaus LKL žaidėjo kortelė su autografu ateityje taps kolekcine vertybe?“

Šiais metais LKL išleistoje serijoje – beveik 170 kortelių. Jose krepšinio gerbėjai ras visus LKL žaidėjus ir komandų vyriausiuosius trenerius.

„Kortelės – dar vienas būdas jaunimą sudominti sportu. Artimiausiu metu susitiksime su žinomais Lietuvos sporto kolekcininkais, jiems pasiūlysime vykdyti bendrus renginius. Mūsų kolekcininkai yra surinkę labai daug įdomių eksponatų, tačiau jie pažymi, kad sporto atributikos rinkimas šiuo metu Lietuvoje nėra populiarus. Stengsimės skatinti kolekcionavimą ir surasti galimybių pristatyti savo rinkinius platesniam visuomenės ratui“, – teigė D. Vanagas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius