-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 27

Atviros durys Šarui į Barseloną – katalonai atsisveikino su treneriu

Šarūnui Jasikevičiui durys į Barseloną atviros. Treneris Xavi Pascualis pranešė, kad oficialiai palieka „Barcelona“ vyriausiojo trenerio postą, nors turėjo dar metus galiojančią sutartį. Šaras yra minimas pagrindiniu pretendentu tapti „Barcelona“ vairininku.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iškart po Ispanijos čempionato finalo, kurį „Barcelona“ pralaimėjo Madrido „Real“ ekipai 1-3, „EuroHoops“ paskelbė, kad katalonai sukirto rankomis su Š.Jasikevičiumi ir pasirašė sutartį pagal formulę „2+1“.

Tačiau sandoris oficialiai nebuvo patvirtintas. Šaras galutinio atsakymo dar nedavė.

Tačiau „EuroHoops“ pozicija nesikeičia. Europos krepšinio naujienų portalo teigimu, Š.Jasikevičius bus paskelbtas naujuoju „Barcelona“ treneriu.

„Mundo Deportivo“ žiniomis, Svetislavas Pesičius ir Ettore Messina yra pagrindiniai kandidatai treniruoti „Barcą“, jei sukirsti rankomis su lietuviu vis dėlto nepavyktų.

Katalonai pabrėžia, kad Šaras vis dar turi sutartį su Kauno „Žalgiriu“. Jeigu susitarimas su Lietuvos čempionų klubu nebus pasiektas, nieko kito neliks, kaip griebtis atsarginio varianto.

„Žalgirio“ klubas gandų taip pat nekomentuoja.

Kauno „Žalgiris“ tikėjosi, kad Š.Jasikevičius liks ir vadovaus klubui dar vieną sezoną, bet Paulius Motiejūnas pabrėžė, kad netrukdys treneriui pasitaikius ypatingai progai.

Šaras Barselonoje – kaip tikras dievukas. Nors jis dar tik prieš pusmetį perėmė Kauno „Žalgirio“ vairą, „granatinių“ stovykla apsidžiaugtų matydama istorinį klubo žaidėją vadovaujantį atsinaujinančiai „Barcelona“ komandai.

„Viskas eina link to, kad Jasikevičius pakeis Pascualį ir bandys atgaivinti sirgalių tikėjimą Barselona“, – savaitgalį rašė „Mundo Deportivo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius