-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 09 19

Bilietai į finalines Lietuvos rungtynes – tik juodojoje rinkoje

Bilietus į Europos krepšinio čempionato finalines rungtynes išpirkę vietos sirgaliai finale tikėjosi išvysti Prancūzijos rinktinę. Pasikeitus aplinkybėms skelbimų portaluose prasidėjo bilietų prekyba, tačiau norint juos įsigyti, teks gerai papurtyti piniginę.
Džiaugsmo akimirkos
Lietuvos rinktinės sirgaliai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Oficialūs bilietų platinimo punktai skelbia, kad bilietų į finalines rungtynes nebeliko. Ispanams pusfinalyje tik po pratęsimo įveikus prancūzus vietos sirgaliams teko koreguoti savo planus. Į finalines rungtynes bilietus įsigiję prancūzai pradėjo prekybą skelbimų portaluose ir aukcionų puslapiuose.

Po laimėto pusfinalio susidomėjimas rungtynėmis dėl aukso smarkiai išaugo tarp lietuvių. Ypač aktualu tai tapo Londone ar Briuselyje gyvenantiems tautiečiams. Kelionė iš šių miestų traukiniu trunka iki valandos. Taip pat atvykti galima ir automobiliu.

Tiesa tuomet, pavyzdžiui, Londone gyvenantiems tautiečiams po rungtynių tektų nakvoti viešbutyje, nes važiuojant automobiliu atgal į Londoną nėra galimybės spėti į paskutinį keltą. Traukinio bilietas kainuoja apie 110 eurų, tiek pat atsieitų ir važiuojant automobiliu, mat tektų mokėti už kelto bilietą bei kurą.

Šeštadienio rytą FIBA bilietų platinimo svetainėje dar buvo likę bilietų iš karto į abi sekmadienio rungtynes - mažąjį ir pagrindinį finalą. Tiesa, likę ne patys pigiausi bilietai, vietos kitoje pusėje nei Lietuvos sirgalių tribūna kaina nuo 269 iki 348 eurų. Bilietų vien tik į Lietuvos – Ispanijos rungtynes, kurių kaina prasidėjo nuo 45 eurų, įsigyti galimybės jau nebuvo.  

Pigesnių bilietų galima rasti perkant juos skelbimų portaluose. Aukcionų svetainėje Ebay.fr bilietą į finalą galima įsigyti nuo 119 eurų. Norintiems geresnių vietų gali tekti pakloti ir 400 eurų.

Dar daugiau galimybių rasti bilietų yra kalbantiems prancūziškai. Vietos skelbimų svetainės mirga nuo pasiūlymų įsigyti bilietų. Tiesa, kainos taip pat prasideda nuo 100 eurų ir kyla tik aukštyn. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius