-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 18

Graikijos žiniasklaida: Pirėjuje „Žalgirio“ laukia pragaras, padėsiantis šeimininkams išgyventi

Jei Kauno „Žalgiriui“ penktadienio Eurolygos dvikova Pirėjuje iš esmės nieko nelems, tai aikštės šeimininkams „Olympiakos“ krepšininkams tai bus vienas svarbiausių šio sezono mačų. Tuo yra įsitikinusi Graikijos žiniasklaida.
Pirėjo „Olympiakos“
Pirėjo „Olympiakos“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Eurolyga | Pirėjo „Olympiakos“(4-6) – Kauno „Žalgiris“(2-8) | 21:45 | Pirėjas

Abi komandos Eurolygos „Top 16“ etape nedemonstruoja tokio krepšinio, kokio iš jų tikisi sirgaliai ir F grupės turnyro lentelėje užima paskutines pozicijas.

Du kartus laimėję žalgiriečiai vilčių nepuoselėja, tuo tarpu graikai yra įsitikinę, kad penktadienio mačas gali tapti tuo tramplinu, padėsiančiu atsispirti ir sugrįžti į kovą dėl vietos pirmajame grupės ketverte.

„Vienas iš esminių šio sezono mačų, kuriame ant kortos pastatyta labai daug. Pergalė jame leistų tęsti kovą dėl vietos ketvirtfinalyje“, – akistatos svarbą pabrėžė gavros.gr.

AFP/„Scanpix“ nuotr./„Olympiakos“ – „Barcelona“
AFP/„Scanpix“ nuotr./„Olympiakos“ – „Barcelona“

Portalo teigimu, penktadienio vakarą Pirėjo „Taikos ir Draugystės“ sporto rūmuose Graikijos čempionai tikrai jaus didžiulį savo sirgalių užnugarį.

„Šiame mače šalies čempionai tikrai nebus vieniši. Laukiama, jog komandą aistringai palaikys tūkstančiai vietos aistruolių“, – pragarą kauniečiams žadėjo gavros.gr.

„Be mažiausios progos suklysti. Taip „Olympiakos“ privalo žaisti, jei nori pratęsti savo žygį Europoje. Visą klaidų limitą Graikijos čempionai jau išnaudojo, tad dabar privalo tik laimėti“, – besdamas pirštu į praėjusią savaitę pralaimėtą dvikovą Bambergo „Brose Baskets“, pavojaus varpais skambino „E-typos“.

Laimėję visus keturis paskutinius „Top 16” mačus Pirėjo krepšininkai įšoktų į ketvirtfinalio traukinį, tačiau prieš užsiiminėdami matematika, pirmiausia patys privalo gerokai pagerinti savo žaidimą.

Sport.in.gr cituoja „Olympiakos“ vairininką Giannį Sfairopoulą, pasak kurio, penktadienį bus padėtas pirmasis iš reikalingų keturių žingsnių.

„Laimėkime pirmą sykį iš likusių keturių. Privalome išlaikyti šaltą protą ir ramybę. Žinau, jog „Žalgiris“ iki paskutinės minutės stengsis kovoti dėl pergalės, tačiau tikiu, jog po rungtynių džiaugsimės mes“, – prieš penktadienio akistatą kalbėjo „Olympiakos“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius