Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 29

Ispanijos žiniasklaida: jei „Barcelona“ nesusitvarkys, vasarą atkeliaus Šaras

Šarūno Jasikevičiaus pavardė vis garsiau skamba Europos sporto dienraščiuose. Izraelyje ginčyjamasi, ar Šaras yra pasirengęs vesti į priekį „Maccabi“, o Ispanijoje jis piešiamas kaip galimas „Barcelona“ komandos gelbėtojas.
Pergalės džiaugsmo akimirkos
Pergalės džiaugsmo akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„El Mundo Deportivo“ apžvalgininkas Jose Ignacio Huguetas įsitikinęs, kad, į Barseloną atvykus naujam vadovui Nacho Rodriguezui, komandoje neišvengiamai bus pokyčių.

Vyriausiojo trenerio Georgios Bartzoko darbas pakibo ant plauko. Anot šaltinių, naujasis vadovas suteiks graikui šansą tęsti darbus tik tuo atveju, jei „Barcelona“ laimės Ispanijos lygą arba „labai labai garbingai“ pralaimės Madrido „Real“.

Jeigu to pasiekti nepavyks – treneris bus atleistas. Apžvalgininkas neabejoja, kad pagrindiniu kandidatu jį pakeisti bus Šarūnas Jasikevičius. Su lietuviu buvo vedamos derybos dar prieš šį sezoną.

Pats Kauno „Žalgirio“ treneris tikino, kad šios derybos nebuvo taip pažengusios, kaip skelbė žiniasklaida. Tačiau, šaltinių duomenimis, taip buvo dėl to, kad Šaras reikalavo pakeisti kone visą komandos ir vadybos sudėtį.

„Jeigu „Barcelona“ neišsigelbės, Šaras atkeliaus jau vasarą. Jeigu ne, tai užtruks dar metus“, – konstatuoja ispanas.

Tiesa, yra ir techninių priežasčių, kodėl Š.Jasikevičius dar negalėtų dirbti Ispanijoje. Pagal Ispanijos lygos taisykles, šalies klubą gali treniruoti specialistas, turintis bent dvejų metų stažą vyr. trenerio poste. Vasarą Šaras turės dar tik pusantrų metų stažą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius