Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 17

Martynas Pocius pateikė receptą nuo „Žalgirio“ galvos skausmo

Kaip dukart Eurolygos „Top 16“ etape nugalėti komandą, kuri per pastaruosius penkis sezonus triskart žaidė Eurolygos finale ir dukart iškovojo čempionų titulą? Būtent toks uždavinys laukia Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, kurie penktadienį Pirėjuje žais F grupės rungtynes su šeimininkų „Olympiacos“ klubu.
Martynas Pocius
Martynas Pocius / Luko Balandžio / 15min nuotr.
„Top 16“ | Penktadienis | Pirėjo „Olympiakos“ – Kauno „Žalgiris“ | 21:45 | Pirėjus

Kaune 75:55 įveikti „Olympiakos“ krepšininkai savų žiūrovų akivaizdoje su žalgiriečiais kovos dėl labai svarbios pergalės „Top 16“ etapo turnyrinėje lentelėje. Apie būsimas rungtynes su Graikijos klubu bei žalgiriečių žaidimą pastaruoju metu mintimis „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje pasidalino krepšininkai Martynas Pocius ir Renaldas Seibutis.

„Treneris po pastarųjų Eurolygos rungtynių komandai pasakė, kad visi daug kalba apie mūsų taiklumą, tačiau mūsų nuomonė yra tokia, kad tiesiog esame blogoje sezono atkarpoje, – apie skirtingą žalgiriečių tritaškių pataikymą Eurolygoje ir LKL nuomonę dėstė M.Pocius. – Atrodo, LKL čempionate ir treniruotėse pataikome normaliai, bet ateina Eurolygos rungtynės ir nepataikome. Tiesiog reikia toliau mesti ir pasitikėti savo metimais ir negalvoti, kad mes kažkodėl nepataikome. Tikimės, kad viskas pagerės.“

„Žalgirio“ krepšininkai sieks pakartoti pirmųjų rungtynių su „Olympiakos“ Kaune sėkmę. Tąsyk žalgiriečiai, suspaudę graikų klubą gynybiniuose gniaužtuose, į savo krepšį praleido tik 55 taškus. Beje, tai buvo pirmoji vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus pergalė Eurolygos turnyre vadovaujant „Žalgiriui“.

Kalbėdamas apie pirmąją akistatą su „Olympiakos“, M.Pocius nebuvo linkęs sureikšminti įspūdingos pergalės Kaune. Anot žalgiriečio, Pirėjuje Graikijos čempionai rungtyniaus su visiškai kitu nusiteikimu ir šeimininkai nebus linkę taip lengvai atiduoti svarbaus taško F grupėje.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. Žalgiriečiai sieks antrąjį sykį sezone įveikti „Olympiacos“

„Tai buvo geriausios mūsų šio sezono rungtynės Eurolygoje. Galbūt buvome ant šiokios tokios bangos – treneriui Š.Jasikevičiui tai buvo antrosios rungtynės vyriausiojo trenerio poste. Buvome jau atidirbę taktinius sprendimus, o jie nebuvo išanalizavę mūsų žaidimo. Be to, žaidėme namuose. Šią savaitę bus žymiai sunkiau, nes „Olympiakos“ žais savų žiūrovų akivaizdoje ir tikrai bus gerai išnagrinėję mūsų žaidimą. Jie bus pikti, nes pralaimėjo keletą rungtynių iš eilės, todėl lengva nebus, bet mes turime daryti savo darbą – kuo geriau pasiruošti rungtynėms bei stengtis laikytis savo žaidimo plano“, – kalbėjo M.Pocius.

Komandos draugui antrino ir Pirėjuje 2005-2007 metais rungtyniavęs R.Seibutis, puikiai pažįstantis būsimų varžovų komandos namų arenoje rungtynių metu tvyrančią atmosferą. R.Seibučio teigimu, „Žalgiriui“ rungtynėse Graikijoje teks viską pradėti nuo agresyvios gynybos.

„Bus sunkios rungtynės. Pirėjuje žaisti visuomet labai sunku. Namuose „Olympiakos“ žaidžia labai gerai. Turi stiprų komandos sirgalių palaikymą. Be to, varžovams labai reikia pergalės. Savo ruožtu mums reikės viską vykdyti, ką suplanuosime – visų pirma, labai gerai gintis ir neleisti įsibėgti jų lyderiams. Manau, iškovoti pergalę bus tikrai nelengva“, – aiškino R.Seibutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius