-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 06

Po įspūdingos pergalės Dainius Adomaitis „Neptūną“ lygino su „Warriors“

Klaipėdos „Neptūnas“ – „Golden State Warriors“, Jimmy Baronas – Klay Thompsonas. Tokias pusiau rimtas paraleles po Klaipėdos „Neptūno“ pergalės FIBA Čempionų lygoje buvo galima piešti. Po rungtynių geros nuotaikos nestokojo ir Lietuvos rinktinės treneris Dainius Adomaitis.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Mindaugo Petrausko nuotr.

„Neptūno“ treneris D.Adomaitis po iškovotos įspūdingos savo komandos pergalės prieš Ušako „Sportif“ ekipą (103:88) gyrė žaidėjus už, kaip pats įvardijo, fantastinį puolimą.

„Tai mūsų komandai tikrai didelis pozityvumo pliūpsnis. Puolime atrodėme fantastiškai, ypač Jimmy Baronas. Kuomet žaidėjai pajuto, kad Baronas yra „karštas“, visi dirbo jam – statė užtvaras, skirstė perdavimus. Sužaidėme daug situacijų, ką jam esame sukūrę. Visgi gynyboje buvo nemažai momentų, kuomet padarėme taktines klaidas. Galėjome perlaužti rungtynes padarydami vieną dalyką – atsitverdami savo žmones ir energingiau kovodami dėl atšokusių kamuolių“, – spaudos konferencijoje susirinkusiems žiūrovams kalbėjo D. Adomaitis.

Jis šypsodamasis sakė, kad tokį puolimo arsenalą neptūniečiai nusižiūrėjo nuo NBA „Golden State Warriors“ komandos.

„Ryte vietoje treniruotės žiūrėjome eilinį įspūdingą „Golden State Warriors“ komandos pasirodymą. Tai mums padėjo“, – juokavo geros nuotaikos po rungtynių neslėpęs D.Adomaitis.

Komentuodamas turkų emocijas, jų technines bei nesportines pražangas, D.Adomaitis nė kiek tuo nesistebėjo.

„D'Angelo Harrisonas yra „crazy“ žaidėjas. Turkai mus norėjo išprovokuoti. Labai akcentavome, kad nepasiduotumėme jų provokacijoms. Taigi, mūsų neišprovokavo ir patys prisidarė sau bėdų sau. Teisėjavimą šiandien vertinu gerai, teisėjai deramai reagavo į įvykius aikštėje. Svarbiausia, kad mūsų žaidėjų oponentai neišmušė psichologiškai. Laimėjome, gavome teigiamų emocijų. Žaidėjai už tai nusipelnė laisvos dienos“, – pabrėžė treneris.

Jimmy Baronas pataikė net dešimt tritaškių ir pelnė 42 taškus. Krepšinio sirgaliai juokavo, kad Klaipėdos klubui į pagalbą atskubėjo Klay Thompsonas, kuris NBA pasižymėjo pelnęs 60 taškų per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius