Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 20

„Real“ žvaigždyno efektas: „Žalgirio“ arena skaičiuos rekordinį žiūrovų skaičių

„Žalgirio“ arenoje – rekordinis susidomėjimas Eurolygos rungtynėmis. Kauno „Žalgirio“ klubas praneša, kad į penktadienio rungtynes su Madrido „Real“ susirinks daugiausia žiūrovų šį sezoną. Lietuvos čempionų vadovai sirgaliams taip pat siunčia signalą dėl neįprasto rungtynių laiko.
„Žalgirio“ fanai pasakė, ko komandai trūko praėjusį sezoną
„Žalgirio“ fanai pasakė, ko komandai trūko praėjusį sezoną / Fanų klubo „Green Death“ nuotr.
Eurolyga | „Žalgiris“ – „Real“ | 19:00 | „Žalgirio“ arena

Šį sezoną žaliai baltų gerbėjai į „Žalgirio“ rungtynes rinkosi vangiau nei anksčiau. Didžiausią susidomėjimą sukėlė rungtynės su Tel Avivo „Maccabi“, kurios į „Žalgirio“ areną priviliojo 12 tūkst. 608 žiūrovus.

„Žalgiris“ informuoja, kad į dvikovą su „Real“ jau išpirkta daugiau bilietų. Jų beliko tik antrajame arenos aukšte. Pigiausių bilietų kainos – nuo 8 eurų, tačiau jiems taikomos nuolaidos.

„Žalgiris“ taip pat rekomenduoja žiūrovams į areną rinktis nuo 17 val. 30 min. ir primena dėl neįprasto namų rungtynių laiko. Paprastai Eurolygos mačai „Žalgirio“ arenoje startuodavo 20 val., bet šįsyk dvikova su „Real“ prasidės 19 val.

„Real“ yra stipriausias Kauną šį sezoną aplankęs Eurolygos klubas, su 12 pergalių ir 5 pralaimėjimais užimantis antrąją vietą. Žalgiriečiai su 6 pergalėmis ir 11 nesėkmių yra keturiolikti.

Beje, prasideda garsių „Žalgirio“ areną lankysiančių svečių maratonas. Sausio 24-ąją „Žalgiris“ namuose priims Maskvos CSKA, o vasario 2-ąją – „Barcelona“ klubus. Į dvikovas su Eurolygos milžinais žaliai balti siūlo įsigyti specialų bilietų paketą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius