Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 05

Tarp Eurolygos perlų – fantastiška Artūro Milaknio serija

Kauno „Žalgiris“ praėjusią savaitę Eurolygoje iškovojo pergalę Belgrade. Pagrindiniai pergalės kalviai – Artūras Milaknis ir Antanas Kavaliauskas – buvo įvertinti ir turnyro organizatorių.
Artūras Milaknis
Artūras Milaknis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į įspūdingiausių savaitės skaičių suvestinę pateko A.Milaknis. Kauno „Žalgirio“ snaiperiui prireikė vos 285 sekundžių, kad pataikytų keturis tritaškius.

Tuo tarpu A.Kavaliauskas pateko tarp penkių geriausių savaitės krepšininkų ir prisijungė prie Vitalijaus Fridzono, Vadimo Panino, Tylerio Honeycutto ir Jameso Nunnally.

„Kauno klubas yra pratęs varžovams bėdos pridaryti arčiau namų, tačiau šįkart jie užpuolė Belgrado tvirtovę. Barzdotas banditas Antanas Kavaliauskas atliko beveik tobulą nusikaltimą – pelnė 20 taškų per 20 minučių ir beveik neprametė. Kai jis baigė savo darbelius, „Žalgiris“ jau keliavo namo su lobiu“, – apie geriausias krepšininko karjeros rungtynes Eurolygoje rašė organizatoriai.

Debiutinį sezoną Eurolygoje žaidžiantis Antanas Kavaliauskas taip pat pasiekė asmeninį rezultatyvumo ir naudingumo rekordą – pelnė 20 taškų bei surinko 24 naudingumo balus. „Centras“ prametė tik vieną dvitaškį iš 8.

VIDEO: Eurolygos savaitės skaičiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius