Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 20

Kokius automobilius renkasi Kauno „Žalgirio“ krepšininkai?

Kauno „Žalgiris“ ir „Renault“ šiemet skaičiuoja jau beveik du partnerystės dešimtmečius, tad, kaip ir kasmet, geriausios Lietuvos komandos krepšininkai šį sezoną Lietuvos gatvėmis riedės pačiais naujausiais „Renault“ modeliais.

Trečiadienio vakarą „Žalgirio“ krepšininkai rinkosi į vakarinę treniruotę ir, visus rūpesčius palikę už durų, šlifavo trenerių sukurtus derinius, tačiau šį kartą treniruotės pradžia buvo kiek kitokia nei įprastai.

Prie krepšininkų prisijungė penki naujausi „Renault“ automobiliai: vienintelis D segmento sedanas su 4CONTROL visų vairuojamųjų ratų sistema „Talisman“, sportiškas „Megane GT“, keturiais ratais varomas miesto visureigis „Kadjar“, itin erdvus universalas „Talisman Grandtour“ ir atsinaujinęs „Clio“, kuris yra populiariausias visų laikų prancūziškas modelis.

Kaip ir kasmet, pastaruosius 18 metų naująjį sezoną „Žalgirio“ krepšininkai galės riedėti komandos rėmėjų „Renault“ skirtais naujutėlaičiais gražuoliais.

„Jau sunku net ir prisiminti, su kokiais automobiliais nėra tekę važinėti „Žalgirio“ krepšininkams. Per 18 metų jiems buvo patikėti ir tuomet labai populiarūs „Laguna“ modeliai, ir kelių kartų „Megane“ automobiliai…

Pamenu kaip įteikėme raktelius ir nuo naujausių „Latitude“, „Scenic“ bei „Koleos“, pernai stebėjome, kaip aukštaūgiai „Žalgirio“ krepšininkai susidorojo su iššūkiu ir entuziastingai mėgino sutilpti į manevringus mažylius „Twingo“ automobiliukus, – prisimena „Renault“ prekės ženklą Lietuvoje atstovaujančios įmonės „Sostena“ vykdomasis direktorius Egidijus Gončarovas. – Vos tik rinkoje pasirodo nauji modeliai, „Žalgirio“ krepšininkai tikrai būna vieni pirmųjų juos išbandę. Šį sezoną itin entuziastingai sutikti „Talisman“ turbūt pasirinkti ne vien dėl techninių specifikacijų ar dizaino, bet ir dėl paties pavadinimo, kuris veda į pergales.“

„Daug mano šeimos narių vairuoja „Renault“. Ir senelis, ir teta, ir tėvai yra „Renault“ gerbėjai, – atskleidžia „Žalgiryje“ rungtyniaujantis prancūzas Leo Westermannas. – Prancūzijoje „Renault“ yra labai mėgstamas prekės ženklas, todėl atvykęs į Lietuvą ir sužinojęs, kad ir čia galėsiu vairuoti „Renault“ automobilį, labai nudžiugau, nes jis man jau yra pažįstamas.“

VIDEO: K.Pangosas ir L.Westermannas džiaugiasi vairuodami „Renault“ automobilius

Aukštaūgiams krepšininkams skiriami tokie modeliai, kurie atitiktų jų poreikius. Tai neabejotinai erdvūs, manevringi ir būtinai patogūs automobiliai. Jau nekalbant apie gausybę šiuolaikinių technologijų, itin palengvinančių kasdienybę. Pavyzdžiui, automobilio statymo įranga „Easy Park Assist“, pagalbos statant priekiu, atbulomis ir šonu sistemos bei atbulinės eigos kameros, perspėjimo apie išvažiavimą iš eismo juostos ir perspėjimo apie saugaus atstumo palaikymą sistemos, pažangios avarinio stabdymo bei aklosios zonos signalo sistemos ir daugybė kitų pažangiausių technologijų.

„Aukšto krepšininko tikrai nesugrūsi į miniatiūrinį automobilį, todėl kasmet parenkame jų poreikius atitinkančius naujausius modelius, – sako „Renault“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Beata Višnevska. – Šiemet siūlomų automobilių gama iš tiesų plati. Abu „Talisman“ (sedanas ir universalas), žinoma, erdviausi. Mėgstantiems miesto visureigius, puikiai tiks „Kadjar“ modelis. Kita vertus, ne visi sportininkai renkasi didžiulius automobilius, štai „Žalgirio“ trenerio Šarūno iš mažojo „Clio RS Trophy“ neištrauksi (juokiasi).“

Be to, į gatves išriedėsiantys sportininkai gali būti ramūs, nes saugumu už juos pasirūpinta. Naujieji modeliai ne tik išsiskiria tobulais dizaino sprendimais ir iki smulkmenų apgalvota išvaizda (išraiškingi LED žibintai, elegantiškos formos, chromo detalės, prabangių spalvų gama ir kt.), bet ir yra vieni saugiausių savo klasėje. Taigi erdvumas, saugumas, elegancija ir veržlumas – viskas, ko reikia naujam „Žalgirio“ sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius