Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 08 /2015 12 21

24sek.lt Lietuvos krepšinio rinkimai: penkiose nominacijose ryškėja lyderiai

24sek.lt skelbia 2015-ųjų Lietuvos krepšinio geriausiųjų rinkimus. Savo skaitytojus kviečiame išrinkti metų krepšininką, krepšininkę, trenerį, didžiausią pažangą padariusį žaidėją ir geriausią jaunąjį krepšininką.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / „Scanpix“/AP nuotr.

Balsavimas vyks iki gruodžio 23 dienos. Skaitytojų balsus sumuosime su 24sek.lt žurnalistų komandos ir specialios komisijos narių verdiktu. Tačiau didžiausią įtaką rezultatams turės skaitytojų balsai.

  • Tarpiniai rezultatai

Metų krepšininko rinkimuose tvirtai pirmauja Jonas Mačiulis, surinkęs 44 proc. balsų. Dėl antros vietos vyksta atkakli kova tarp Jono Valančiūno, Mindaugo Kuzminsko ir Pauliaus Jankūno, bet ši trijulė gerokai nutolusi nuo į priekį įsiveržusio J.Mačiulio.

Kiek atkaklesnė kova vyksta metų krepšininkės rinkimuose. Juose Kamilė Nacickaitė 61 proc. – 39 proc. lenkia Gintarę Petronytę.

Metų trenerio rinkimuose akivaizdus favoritas Jonas Kazlauskas, sulaukęs jau 81 proc. balsų.

Metų jaunojo krepšininko balsavime užtikrintai pirmauja Domantas Sabonis (60 proc.), bet įspūdingą karjeros šuolis padaręs Lukas Lekavičius dar turi vilčių jį pavyti.

Už didžiausią metų pažangą 24sek.lt skaitytojai kol kas labiausiai vertina Mindaugą Kuzminską (44 proc.). Lukas Lekavičius, Donatas Motiejūnas ir Artūras Milaknis taip pat sulaukia balsų, bet yra penerlyg toli nuo Malagos „Unicaja“ lyderio.

24sek.lt kviečia ir toliau aktyviai balsuoti bei rinkti metų geriausiuosius! 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius