Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 22

Antanas Sireika atskleidė pergalės receptus, Tomas Pačėsas gėlė amerikiečiams

Po pergalės 81:74 (17:16, 23:25, 17:17, 24:16) šeštadienį prieš „Lietuvos ryto“ komandą Utenos „Juventus“ strategas Antanas Sireika priiminėjo sveikinimus ir šypsojosi savo plačia šypsena.
Antanas Sireika ir Tomas Pačėsas
Antanas Sireika ir Tomas Pačėsas

Nors prieš rungtynes „Juventus“ LKL lentelėje žengė tik devinta, uteniškiai nugalėjo antrąją vietą LKL užimančius Vilniaus krepšininkus.

A.Sireika dėkojo savo vyrams už drausmę puolime ir gynyboje bei išskyrė tris pergalės receptus.

„Gal ne viską padarėme, bet buvo geras psichologinis nusiteikimas – mane patį tai sužavėjo,“ – sakė „Juventus“ treneris.

VIDEO: A. Sireika: „Tarp komandos ir miesto yra ypatingas ryšys“

Jis pažymėjo, jog rungtynių pabaigoje „Juventus“ teko žaisti neįprastu mažesniu penketu, nes aukštaūgiai buvo prisirinkę pražangų, bet tada komandai rado patarimą.

„Pasakiau vyrams, kad pasitikėtų ir drąsiai žaistų vienas prieš vieną. Jie viską darė taip, kad treneris gali tik svajoti“, – sakė A.Sireika.

Jis atskleidė, kad šįkart suveikė sprendimas paspausti „Lietuvos rytą“, nors uteniškiai tai daro retai. „Arba varžovams buvo bloga diena, – svarstė A.Sireika.

Jis taip pat buvo dėkingas ir žiūrovams, kurių salėje buvo 1,7 tūkst.

„Turnyro lentelėje neblizgame, atrodo, kad žiūrovų neturėtų būti daug, bet jie tiki ir džiaugiasi. Tarp mūsų ir Utenos žmonių labai geras ryšys“, – džiaugėsi A.Sireika.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ treneris Tomas Pačėsas tvirtino, kad sudėtinga laimėti, kai suklysti net devyniolika kartų.

VIDEO: T. Pačėsas: "Juventus buvo karšta komanda po pergalės Čempionų lygoje"

„Gaila, bet puolime funkcionavo tik Davidas Loganas. Dar Artūras Jomantas sužaidė savo lygiu. O kitiems rungtynės tari praėjo šalia. Labai gaila, nes buvome pasiruošę, tam turėjome visą savaitę“, – kalbėjo T.Pačėsas.

Jis pridūrė, jog anksčiau „Juventus“ atstovavęs, o dabar „Lietuvos ryto“ peržiūroje esantis Rashaunas Broadusas jaudinosi ir nerado savęs aikštėje.

„Tikiuosi, kad tas paveikslėlis su „Žalgiriu“ nebuvo atsitiktinis (į Vilnių atvykęs R.Broadusas debiuto mače į „Žalgirio“ krepšį įmetė 13 taškų) ir jis gali žaisti tokiu lygiu. Trūksta ir A.Fisherio jau eilę rungtynių. Puolime jo sprendimai – prasti, perlaiko kamuolį, nors stengiasi“, – sakė T.Pačėsas.

„Lietuvos rytas“ šeštadienį žaidė be Deivido Gailiaus. Jis buvo Utenoje, bet nerungtyniavo dėl kelio raiščių patempimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius