-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 31

Arvydui Saboniui – prašymas gelbėti Gintarą Einikį

Iš asmeninių problemų liūno neišbrendantį Gintarą Einikį gali traukti Arvydas Sabonis ir Lietuvos krepšinio federacija. Antradienį ataskaitinėje-rinkiminėje LKF konferencijoje A.Sabonis sulaukė Vytauto Kiaušo prašymo padėti legendiniam Lietuvos krepšininkui.
Gintaras Einikis
Gintaras Einikis / „Scanpix“ nuotr.

Buvęs Vilniaus „Sakalų“ vadovas priminė kitos Lietuvos krepšinio legendos Modesto Paulausko istoriją, kuriam padėjo susirasti darbą Anykščiuose ir sunkiu laikotarpiu pagelbėjo atsistoti ant kojų.

V.Kiaušo teigimu, Lietuvos sporto veikėjai padėjo susirasti darbą legendinei Lietuvos plaukikei Linai Kačiušytei, slidininkei Vidai Vencienei.

„Gal žmogus išbristų iš liūno? Žmogus tai nusipelnęs“, – į A.Sabonį kreipėsi V.Kiaušas.

„Pasiūlymas gal ir geras. Kaip matome spaudoje, žmogui vis nesiseka atsistoti tvirčiau. Galvosime, nors nėra lengva. Kartais pakalbėdavome anksčiau, bet iki tam tikro laiko. Lygiai taip pat, kaip ir dabar. Lyg ir dirbo Rusijoje, bet kažkur grįžo ir, pasirodo, vėl į tą patį.

Iš jo žinučių buvo aišku, kad kažkas vyksta. Atvažiuoju ir jau parašyta. Reikia galvoti ir palaikyti savus, buvusius“, – sakė A.Sabonis.

„Kalbėjau su Einikiu. Sakė prisidirbo, bet dabar viskas tvarkoj ir gal važiuos į veteranų čempionatą, – sakė veteranų krepšinio puoselėtojas Anatolijus Čupkovas. – Reikia žmogų palaikyti. Jis tikrai norėjo. O kokiu būdu jam padėti... Bandykime šitaip. Bandykime visi bendromis jėgomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius