-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 10

Degtukas, megatalentas ir išskirtinis legionierius: kas tie auksiniai „Ryto“ vyrai?

2021–2022 metų sezono Vilniaus „Ryto“ komanda auksinėmis raidėmis įsirašė į sostinės klubo istoriją. Generolo Giedriaus Žibėno kariai po 12 metų pertraukos užlipo ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionate, o 15min laidoje PIKENROLAS dalyvavęs vyriausiasis treneris G.Žibėnas ir komandos kapitonas Arnas Butkevičius dalijosi mintimis ir įžvalgomis apie kiekvieną „Ryto“ krepšininką.

#2 Margiris Normantas

„Degtukas!“, – visada liepsnojantį auklėtinį apibūdino treneris Giedrius Žibėnas.

„Karštas šuo“, – komentavo Arnas Butkevičius, turėjęs omenyje M.Normanto pamėgtą ir mentalitetą nusakančią grotažymę socialiniuose tinkluose #šunys.

Pirmuoju bandymu gimtojo miesto komandoje vilniečiui įsitvirtinti nepavyko, bet jei durys užsidaro, atsiveria langas. Margiris sužaidė puikius du sezonus Panevėžyje „Lietkabelyje“, o šįmet buvo vienas kertinių žaidėjų „Betsafe-LKL“ titulą pasiekusiame „Ryte“.

„Margo reikia kartais patramdyti, nes jis turi labai daug noro ir energijos. Kartais reikia ateiti ir pasakyti, jog elgtųsi šalčiau bei grįžtų į galvą, nes iš didelio noro atsiranda klaidos ir nereikalingos pražangos. Jei sezono pradžioje buvo sunkiau, tai sezono pabaigoje jau matėsi, kada reikia ateiti ir su juo pasikalbėti, – sakė A.Butkevičius. – Galvoju, kad geriau būti karštam, negu neįsijungiančiam.“

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Margiris Normantas
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Margiris Normantas

#3 Jarvisas Williamsas

Italijoje praėjusį sezoną žibėjusio amerikiečio karjeros etapas Vilniuje sustojo vos tik prasidėjęs, kai pasiruošimo etapo rungtynėse Lenkijoje jis patyrė sudėtingą Achilo sausgyslės traumą.

Nors puolėjas nežaidė pusmetį, bet jis visada buvo šalia komandos.

„Jarvisas ateidavo ir visada visus emociškai pakeldavo. Darbinė rutina būdavo pabodusi, jis gydėsi traumą ir sportuodavo ant laiptukų, bet balsas visada buvo girdimas „Jeep“ arenoje. Pozityvas iš didžiosios raidės. Malonu dirbti su tokiais žaidėjais“, – sakė G.Žibėnas.

„Visiškas pozityvas. Ateina su juokeliais, būna garsus, palaikantis, mokantis pasakyti reikiamus žodžius ir visada būnantis šalia. Jis pakelia komandos draugą, jei mato, kad kažkas ne taip. Tokių žmonių reikia. Superinis žmogus“, – pridėjo A.Butkevičius.

J.Williamso sugebėjimai gynyboje tapo rimtu koziriu ir finalo serijoje, kai „Rytas“ neteko pagrindinio centro Ivano Buvos.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Jarvis Williamsas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Jarvis Williamsas

#7 Gytis Radzevičius

Žaidėjas, kuris kalba ne žodžiais, o darbais krepšinio aikštelėje.

2020-ųjų vasarą prie gimtojo miesto komandos prisijungęs G.Radzevičius startavo sunkiai, bet ilgainiui tapo vienu „Ryto“ lyderių ir veidų.

„Karys mūsų, – sakė A.Butkevičius. – Gytis yra tylus, bet kartu ir emocingas žaidėjas. Jis dažniausiai uždaręs emocijas savyje, bet kartais susinervina ir butelius išspardo (juokiasi). Tai yra Gyčio bruožas. Išsilieja, užsideda rankšluostį ant galvos, nusiramina ir važiuoja toliau.“

„Labai džiaugiuosi už jį. Šis titulas jam, kaip vilniečiui, kuris atstovauja savo miesto komandai, yra labai svarbus. Vau, kokį jis žingsnį žengė nuo praėjusio sezono, – sakė G.Žibėnas. – Mes visada galvojome, jog jis tas žaidėjas, kuris turi pradėti rungtynes nuo starto ir kuriam reikia daug minučių, bet finalo serijoje pakeitėme truputį taktiką. Pamatėme, kad komandoje yra energijos skirtumas tarp pradedančių žaidėjų ir tų, kurie kyla nuo suolo. Norėjome daugiau energijos nuo suolo, o Gytis labai gerai įsiliedavo į rungtynes.“

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Gytis Radzevičius
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Gytis Radzevičius

#8 Vaidas Kariniauskas

Pasibaigus finalo serijai, V.Kariniauskas atskleidė apie traumą, kuri apribojo jo stiprybę veržtis į kairę pusę bei privertė daugiau mesti iš toli.

Utenoje atgimimo sezoną pernai žaidęs įžaidėjas ryškiausiomis spalvomis „Ryte“ neatsiskleidė, nors buvo naudingas G.Žibėno karys aikštelėje.

„Ryto“ strategas prisimena pirmąjį jų susitikimą, kai krepšininkas išreiškė norą jungtis prie Vilniaus, o ne Kauno klubo.

„Galbūt sutikčiau dėl atletiškumo ir fiziškumo stygiaus, bet jis labai daug davė kaip lyderis ir komandą vienyti norintis žaidėjas. Labai daug padėjo ir Vaido krepšinio IQ. Jis davė naudos ten, kur galėjo duoti. Vaidas praėjo adaptacinį periodą ir jam reikėjo persiorientuoti, kad jis ne viską daro aikštelėje. Bet kaip Arnas sakė, sezono eigoje mes pasidėjome visus ego į stalčiukus, o paskutinėse rungtynėse matėme čempionišką charakterį. Visi darė tai, kas buvo naudinga komandai, – sakė G.Žibėnas. – Pamenu mūsų pirmąjį pokalbį su Vaidu, kai pradėjome derybas dėl atėjimo į „Rytą“. Jis sakė, kad turi du pasiūlymus – „Žalgirio“ ir „Ryto“, bet labiau tiki, kad gali laimėti su „Ryto“ komanda. Po paskutinių rungtynių finalinio švilpuko jis pribėgo prie manęs ir į ausį priminė šį teiginį.“

„Ryto“ žaidimas paremtas greičiu ir žaibiškomis atakomis, tad seno kirpimo 199 cm ūgio įžaidėjas kartais krisdavo iš konteksto, bet šį minusą kompensuodavo kiti privalumai.

„Vaidas buvo mūsų galva. Jis labai gerai supranta krepšinį ir mato paslėptus dalykus, kurių galbūt nemato kiti. Ir jis gerai ištransliuoja šiuos dalykus bei padeda visai komandai. Vaidas yra garsus, o toks įžaidėjas ir turi būti. Jis daug kalba aikštelėje, mato, kur galime būti pranašesni už varžovą ir per kur jį turėtume atakuoti. Mūsų galva“, – sakė Vilniaus komandos kapitonas.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Vaidas Kariniauskas
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Vaidas Kariniauskas

#10 Lukas Uleckas

Praėjusį sezoną krepšininkas sutiko su sumažintu atlyginimu, kuris ir taip nebuvo didelis, bet dabar 22-ejų šaltų nervų krepšininko akcijos stipriai išaugo.

Lukas Uleckas tapo tikru finalo serijos „X faktoriumi“, penkių mačų kautynėse dėl aukso rinkęs dviženklius rezultatyvumo ir naudingumo skaičius.

„Talentas. Jei reikia jį apibūdinti vienu žodžiu, tai talentas. Ir ne tik talentas mesti iš toli, bet apskritai krepšinyje, – sakė A.Butkevičius. – Jis turi visus įrankius, kad taptų superiniu krepšininku. Galvoju, kad jis gali pasiekti Eurolygos lygį. Jis puikiai supranta krepšinį, puikiai skaito situacijas. Ganėtinai jauno amžiaus žaidėjas, bet puikiai tai jaučia. Kitas dalykas – jis turi pakankamai daug atletiškumo, o metimas yra geras. Jam dar reikia susidėlioti dalykus, kur jis jaučiasi geriausiai ir kur turėtų būti jo vieta komandoje, kad gautų daug žaidybinio laiko. Kai jis tai padarys, gali kilti labai aukštai. Jam daugiausiai reikia darbo su savimi, nusiteikimu. Kartais emocijas reiktų padėti į šalį ir daryti viską nuo savęs, ką gali geriausiai, turėti sportinį pyktį ir spausti maksimumą.“

Emocijų Luko veide dažnai nepamatysi – ar tai būtų 6 tritaškių vakarėlis Panevėžyje, ar tai būtų svarbus tritaškis toje pačioje „Cido“ arenoje.

„Vis dar bręstantis žaidėjas. Džiaugiuosi, kad jis žingsnius žengia „Ryto“ komandoje. Jam tikriausiai čia kažkas tinka. Labai norėčiau su juo tęsti darbus toliau, bet čia jau kita tema. Daug kas kalba apie Luko veido išraišką, bet tokių dalykų neištreniruosi. Kūno kalba yra tokia, kokia yra. Jūs nepamatysite jo rėkiančio varžovui į veidą, nes Lukas yra Lukas. Mes jį mėgstame tokį, koks jis yra. Jis yra vėlyvesnio brendimo žaidėjas su fantastišku IQ. Jis karjeros pradžioje dirbo su itin gerais treneriais. Tai svarbu, tai jis atsinešė ir į mūsų komandą.“

Lukas Balandis / BNS nuotr./Lukas Uleckas
Lukas Balandis / BNS nuotr./Lukas Uleckas

#18 Mindaugas Girdžiūnas

33-ejų gynėjas jau aštuonerius metus šalia Arno Butkevičiaus, su kuriuo 2017-aisiais kartu iš Klaipėdos „Neptūno“ persikėlė į Vilnių.

Ar Mindaugas Girdžiūnas – geriausias vienas prieš vieną žaidėjas LKL?

„Taip, nes jis čempionas, – sakė G.Žibėnas. – Mindė turi labai gerą darbo etiką. Tai yra svarbu jaunesniems žaidėjams. Neturime daug jaunų žaidėjų, bet visi yra jaunesni už Mindaugą (juokiasi). Puikus pavyzdys prieš treniruotę, per ir po jos. Tokį brandų žmogų turėti komandoje yra kiekvieno trenerio svajonė. Jei jis būtų dalyvavęs tose vienas prieš vieną kovose, jam niekas nebūtų prilygęs.“

„Jis yra mūsų crossoveris. Nežinau, kas taip sakė, bet jis galbūt geriausias dešimtmečio vienas prieš vieną žaidėjas Lietuvoje. Tai yra Mindaugo karjeros pamatas. Jis tą turi ir niekas to nepaneigs. Jis tuo naudojasi, – sakė A.Butkevičius. – Mindė yra tylus žmogus, bet didele širdimi, norintis laimėti, stengtis dėl komandos. Mes jau aštuoneri metai kartu vienoje komandoje. Nėra kalbų, kad jis artimiausias man žmogus komandoje. Mes esame kambariokai, šalia ir rūbinėje sėdime. Juokiamės, kad nebenorime vienas kito akyse daugiau matyti, kiek galime vienas paskui kitą. Mindė yra malačius. Labai geros žmogiškos savybės. Protingas vyrukas. Man labai patinka.“

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Mindaugas Girdžiūnas
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Mindaugas Girdžiūnas

#21 Tanneris Leissneris

Daugiau nuopuoliais nei pakilimais pažymėtas 26-erių puolėjo iš Teksaso sezonas. Pradžioje jį pakirto skruostikaulio trauma, o sugrįžus po jos buvo sudėtinga įsipaišyti į G.Žibėno schemas.

Vis dėlto Tanneris Leissneris buvo labai naudingas finalo serijoje, ką išskyrė ir „Ryto“ vyriausiasis treneris.

„Jis buvo pasiruošęs padaryti viską, kad „Rytas“ laimėtų. Šįmet mūsų legionieriai žaidė ne vienas ir ne dvejas rungtynes turėdami kažkokias traumas. Tai nėra dažnas atvejis, vis tiek legionierius kažkur pasitaupys ar pasiskaičiuos. Bet tai nebuvo apie mūsų legionierius. Jie tikrai daug aukojosi. Deja, Tanneris buvo patyręs skruostikaulio traumą. Buvo labai skaudu. Kai grįžo, jis mums davė tikrai daug, – dėstė G.Žibėnas. – Daug kas sako, kad Lukas Uleckas buvo „X faktorius“ finale. Aš sakyčiau, kad toks buvo Tanneris. Jis pasistūmėjo į kitą poziciją, puolimas su juo išsiplėtė. Tokiu ėjimu mes įdėjome labai daug klaustukų į „Lietkabelio“ trenerių štabo galvas.“

Su šio amerikiečio kietumu treniruotėse puikiai susipažino A.Butkevičius.

„Tanneris yra karių lentynoje. Jis niekada nesiskundė minutėmis, metimais ar vaidmeniu, ėjo sukandęs dantimis ir visą save atidavė treniruotėse ir rungtynėse. Krito dėl kiekvieno kamuolio ir aukojosi. Jis pasišventęs, ko kartais legionieriai neturi. Man treniruotėse teko žaisti prieš Tannerį, reikėdavo pasisaugoti, nes jis 100 proc. visada lipdavo per galvas“, – teigė Vilniaus klubo kapitonas.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Tanner Leissner
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Tanner Leissner

#25 Ivanas Buva

Daugiausiai dėmesio šį sezoną sulaukęs „Ryto“ žaidėjas – ir dėl dominavimo, kuris visam laikui atsispindės LKL sezono MVP trofėjuje, ir dėl aikštingo charakterio, kuris ir keldavo chaosą rūbinėje, ir traukdavo gandus už „Jeep“ arenos ribų.

„MVP. Jis visada nori būti geriausiu, turi labai gerą darbo etiką. Ivanas yra profesionalas, visada prisižiūrintis ir sportuojantis. Jei treniruočių nėra, jis vis tiek būna salėje. Žmogus, kuris turi didelį ego. Kartais su tuo reikia kovoti, bet tai jį stumia būti geriausiu“, – komentavo A.Butkevičius.

Dėl ligos I.Buva praleido trejas finalo su Panevėžio „Lietkabeliu“ serijos rungtynes, galiausiai žengęs penktojo mačo paskutiniame ketvirtyje, kai dėl traumų iškrito ir T.Leissneris, ir Evaldas Kairys.

Galiausiai kroatas pirmą kartą karjeroje tapo šalies čempionu, nors „Rytas“ yra jau keturioliktoji jo karjeros stotelė.

„Džiaugiuosi Ivano pokyčiais šį sezoną ir sezono metu. Didžiausias pokytis – paskutinis paskutinių rungtynių ketvirtis. Jis turėjo perlipti per save. Jis norėjo švęsti su komanda. Jis parodė, kad yra MVP. Sveikinu dar kartą jį ir jo šeimą, kadangi sezono metu Vilniuje jam gimė dukrytė, – apie auklėtinį kalbėjo G.Žibėnas. – Tai yra pirmas sezonas, kurį jis pradėjo nuo sezono pradžios. Jam gal tai kiek buvo neįprasta, galbūt ir emocijų kažkur buvo daug. Tai jūs matėte. Aišku, žinome, kad atstovaujant „Rytui“ bus išnagrinėta kiekviena veido mimika. Tai yra normalu. Bet jis visada norėjo laimėti, kad ir kokios emocijos būtų ant suolo ar aikštelėje, jis nori laimėti. Ivanas nenorėjo, kad sezonas praeitų tuščiai. Džiaugiuosi, kad tai buvo pirmasis klubas, kuriame jis pasiliko ir po sezono, ir pirmasis klubas, su kuriuo jis tapo šalies čempionu. Tokie jo pokyčiai. Gaila, kad sveikatos problemos jį kamavo visą sezoną.“

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Ivan Buva
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Ivan Buva

#32 Evaldas Kairys

Sunkią traumą išsigydžiusiam ir tik vasarį prie komandos prisijungusiam centrui reikėjo laiko, bet atkrintamųjų metu, ypač finalo serijoje, Evaldas Kairys buvo labai naudingas „Ryto“ gynybos ramstis.

„Mes jau per pirmąjį pokalbį telefonu susitarėme viską taip, kaip ir nutiko. Sakiau, kad jis nebus pagrindinis centras, o minučių kiekis aikštėje bus minimalus. Naudos nesitikėjome čia ir dabar, bet buvo svarbu tai, kad šaika jau žinojo, kaip žaisti su Evaldu. Jis pats sakė nesitikėti, kad „Rytą“ nuneš į kitą etapą. Žmogus, kuris stovi ant žemės, yra teisingas ir protingas, – sakė G.Žibėnas. – Nuo pirmųjų mačų pasimatė, kaip žaidėjai mėgsta žaisti su Evaldu, kaip jie jį jaučia, ypač „Ryto“ senbuviai. Tai buvo gera patirtis. Galbūt kažkas nesitikėjo, kad jis duos tiek naudos, galbūt ir įtaka ne visada matėsi plika akimi, bet mes komandoje suprantame, kiek jis mums davė.“

A.Butkevičius su E.Kairiu jau buvo žaidęs praeityje, tad puikiai žinojo vidurio puolėjo stiprybes ir duodamą naudą.

„Efka yra juodadarbis, kuris visada atiduos visas jėgas. Kiti juokiasi, kad jis žaidžia 2-3 minutes, ne daugiau. Bet jis tas 2-3 minutes atidirbs taip, kaip niekas kitas. Jis išsikrauna 100 proc. gynyboje ir puolime, atiduoda viską dėl komandos. Tai yra svarbiausia. Aš visą sezoną galvoje turėjau Efką. Žinojome, kad jis gydosi traumą ir kažkada atsigaus. Mes sekėme jo situaciją. Jei reikės didelio žmogaus, visada sakydavau, kad yra Efka ir kad esu už jį visu 100 proc., nes žinau šį žmogų ir žinau jo atsidavimą. Trauma rimta, bet abejonių dėl jo niekada nebuvo“, – pasakojo Arnas.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Dovydas Giedraitis, Evaldas Kairys
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Dovydas Giedraitis, Evaldas Kairys

#44 Speedy Smithas

Kai rungtynės pasiekdavo kulminaciją, o žaidimas strigdavo, „Ryto“ žaidėjų akys dažniausiai krypdavo į puikiai „Ryto“ klube ir Vilniaus mieste pritapusį Speedy Smithą.

G.Žibėnas ir A.Butkevičius negailėjo pagyrų pagrindiniam atakų dirigentui iš JAV, kurio šio sezono transformacija – įspūdinga.

„Nėra ko slėpti – jis atvažiavo tragiškos formos, bet po FIBA langų, kai Speedy išleidome į Ameriką, grįžo naujas Speedy, pasižadėjęs sau, kad ves mus į pergales ir bus kito lygio žaidėjas. Jis grįžo su visai kita kokybe, – sakė vyriausiasis sostinės komandos strategas. – Šįmet Speedy Smitho žaidimas transformavosi. Nežinau kodėl, ar tai „Ryto“ klubo nuopelnas, ar žaidėjų, su kuriais jis sulipo. Reikėtų paklausti jo paties. Nuo studijų laikų jis buvo žaidėjas, kuris tik kuria situacijas kitiems. Jis nėra jaunas žaidėjas, bet šįmet atsiskleidė kitomis spalvomis. Tai mane nustebino, jog būnant tokio amžiaus galima taip kardinaliai pakeisti žaidimą. Jis vis dar kuria situacijas ir buvo vienas geriausių lygoje pagal rezultatyvius perdavimus – tiek LKL, tiek Čempionų lygoje, bet jis tapo ir rungtynių pabaigų sprendėju. Kartais iš šono atrodydavo, jog tai daro per daug ar per mažai, buvo visokių momentų ir nuomonių, bet galiausiai jis atvedė mus į titulą.“

Kita S.Smitho stiprybė – lyderystė už aikštelės ribų.

„Turėtumėte atskirą straipsnį parašyti apie Speedy vokalumą. Kiek jis davė interviu artėjant lemiamoms kovoms, tiesiogiai ar „Ryto“ youtubo kanalui, jis akcentuodavo kiekvieną komandos narį ir atsiliepdavo ne apie save, o apie gerą komandos draugo darbą. Jis visada darė tai, kad išliktų komandos branduolys, kad niekas komandos neliestų, neatakuotų jos žodžiais ir darbais. Jis visada stovėjo mūru už visą šaiką. Tai lyderis iš didžiosios raidės“, – sakė G.Žibėnas.

„Speedy yra lyderis. Treneris viską paminėjo, tad nesikartosiu. Atrodo, kad jis visada pasakys tai, ką tu irgi galvoji, bet nemoki išreikšti žodžiais. Speedy taria žodį, o visi išklauso ir sutinka. Jis labai tiksliai moka tai ištransliuoti. Aikštelėje – didžiulė transformacija. Jam velniškai rūpi komanda. Atvykęs pasakė, kad nori laimėti, o šiuos žodžius jis ištesėjo su kaupu, – sakė A.Butkevičius. – Speedy inicijavo daug pokalbių viduje. Ateidavo pas mane ir sakydavo, kad kažkuris žaidėjas blogai jaučiasi, einame su juo pasikalbėti. Neeilinis legionierius iš topinės lentynos. Jis man ilgam įsimins.“

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Speedy Smith
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Speedy Smith

#51 Arnas Butkevičius

Prireikė septynių finalų ir dvylikos sezonų LKL, kad Arnas Butkevičius pasiektų šalies krepšinio viršūnę.

„Visų pirma – žmogiškosios savybės ir atleto pavyzdys. Tai pavyzdys jaunimui ir augančiam žaidėjui – į ką lygiuotis, kokias emocijas rodyti aikštelėje ir kokiu būti gyvenime. Kalbant apie indėlį „Ryto“ klube – jis jau yra legenda“, – sakė G.Žibėnas.

„Ryto“ kapitonas šią vasarą tapo laisvuoju agentu, kurį sostinės klubas bandys žūtbūt išlaikyti.

„Arno išlaikymas yra klubo prioritetas. Nežinau, ar netekus Arno rūbinėje dar skambėtų motyvacinės kalbos“, – šyptelėjęs atsakė 38-erių treneris.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Arnas Butkevičius
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Arnas Butkevičius

Auksinės „Ryto“ komandos treneris – Giedrius Žibėnas

Specialistui talkino asistentai Georgas Dedas, Gustas Maskoliūnas ir Tadas Jackūnas.

Kaunietis strategas „Ryto“ komandos vairą perėmė prieš pusantrų metų, kai susvilo vos tik prasidėjęs Donaldo Kairio projektas.

G.Žibėnui pavyko sezoną užbaigti antrąja vieta „Betsafe-LKL“ čempionate, o pirmąjį pilną sezoną Vilniuje jis užbaigė istoriniu pasiekimu ir aukso medaliais.

„Pirmasis skirtumas – Giedrius labai pasitiki žaidėjais. Jis nebijo kartais su žaidėjais padiskutuoti. Tam tikrais klausimais jis atsižvelgia į žaidėjų nuomonę. Jis žinojo mus, mes žinojome ir visiškai pasitikėjome juo. Bendras savitarpio ryšys, supratimas ir bendras tikslo siekimas mus suvienijo. Kitas dalykas – mes supratome, kad turime susiimti ir vėl įrodinėti, kai treneris pasikeitė, nes jei žaidimas nesikeis, tai problema yra žaidėjuose. Viskas susidėjo ir Giedrius iš labai sudėtingos situacijos sugebėjo išspausti maksimumą“, – sakė A.Butkevičius.

Visa 15min laida PIKENROLAS su auksiniais Vilniaus „Ryto“ atstovais Giedriumi Žibėnu ir Arnu Butkevičiumi:

VIDEO: PIKENROLAS: G.Žibėnas ir A.Butkevičius – apie titulą, šventę, meilę ir neapykantą „Rytui“ bei ateitį
VIDEO: PIKENROLAS: G.Žibėnas ir A.Butkevičius – apie titulą, šventę, meilę ir neapykantą „Rytui“ bei ateitį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius