Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 17

„Dzūkiją“ nesunkiai patiesęs Šaras kai kuriems savo vyrams turėjo pastabų

Pirmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ komanda nesunkiai 79:64 LKL pirmenybėse įveikė Alytaus „Dzūkijos“ krepšininkus, tačiau šalies čempionų vairininko Šarūno Jasikevičiaus ši pergalė nesužavėjo. Specialistas po rungtynių savo vyrams turėjo nemažai pastabų.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Manau, kad rungtynės nepavyko. Tikėjausi iš tų, kurie nesužaidė Atėnuose, truputį geresnės reakcijos. Ypač kalbant apie energiją ir pastangas, – į vatą nevyniojo specialistas.

– Smagu, kad Valinskas ir Hartensteinas gavo pažaisti ir pagrindiniai žaidėjai buvo neperkrauti Bet daugiau pozityvumo neįžvelgiau. Tiek Pauliui, tiek Isaiah nežaidus dvi savaites sunku sužaisti gerai. Bet jie ir rodė didžiausią energiją bei norą. To mes iš jų ir tikimės. Labai smagu, kad gali duoti pailsėti pagrindiniams žaidėjams.“

Gal žaidėjai buvo pavargę po penktadienio rungtynių Atėnuose? Š.Jasikevičius nemano, kad nuovargis buvo pagrindinė blankaus žaidimo priežastis.

„Jau pirmadienis. Labai dažnai žaisdavome penktadienį ir sekmadienį. Turėjome laisvą dieną. Sekmadienį turėjome treniruotę. Nematau jokių pasiaiškinimų. Išsimiegojo po rungtynių, kelionė labai normali. Per sezoną bus apie 80-90 rungtynių, jei viskas gerai. Neįmanoma visų sužaisti gerai. Bet jei sužaidei prasčiau, norėtųsi, kad ateitum su kažkokia reakcija. Iš kai kurių žaidėjų to nebuvo ir tai šiek tiek nuvilia“, – kalbėjo Šaras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius