Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 03

Gintaras Krapikas skaičiavo Prienų žiūrovus, Virginijus Šeškus – Pauliaus Jankūno žingsnius

Kauno „Žalgiris“ šeštadienį vargo su Prienų-Birštono „Vytautu“, tačiau pergalę iškovojo. Po akistatos Gintaras Krapikas ir Prienų klubo treneris Virginijus Šeškus džiaugėsi puikiu savo krepšininkų žaidimu.
Gintaras Krapikas
Gintaras Krapikas / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Gintaras Krapikas džiaugėsi, kad gali remtis visais dvylika savo ekipos žaidėjų ir leisti ilsėtis lyderiams. Anot jo, antroji pergalė nebuvo labai sunki, tačiau varžovai sugebėjo pasinaudoti keliomis klaidomis.

„Žalgirio“ trenerį sužavėjo ir gausi Prienų arenos publika.

– Jūsų komentaras apie rungtynes.

– Vien prieš rungtynes buvo matyti, kad visa automobilių parkavimo aikštelė buvo užimta. Tai reiškia, kad šiais metais jau bus kitaip negu praėjusiais. Tada rungtynėse sėdėjo tik giminės ir artimieji. Dabar jau pilna salė žiūrovų ir visai nauja komanda su nauju-senu treneriu. Tai labai konkurencinga komanda su gerais žaidėjais. Žinojome, kad nebus lengva. Žaidėme solidžias rungtynes ir užtikrintai laimėjome.

– Ką jums reiškia, kad galite tokių rungtynių metu naudoti visus dvylika krepšininkų?

– Prieš sezoną sakiau, kad norėtųsi remtis ilgu atsarginių suolu. Bandau tai daryti ir mums kol kas pavyksta. Turime pagrindinių žaidėjų, kurie tą reikalą išspręstų ilgiau, bet sezonas bus ilgas. Jie gali nusėsti, o nežaidę neturėtų patirties. 

– Kiek toli Martynui Pociui iki optimalios formos?

– Daugeliui iš mūsų yra toloka. Turime visi vadovautis prieš rungtynes nustatytomis teisyklėmis. Jeigu mes nuklystame, varžovai tuo pasinaudoja.

VIDEO: G. Krapikas po pergalės Prienuose skaičiavo vietas automobilių aikštelėje

Techninę pražangą per rungtynes užsidirbęs Virginijus Šeškus gyrė savo krepšininkus.

– Kaip vertinate žaidėjų pasirodymą?

– Tikrai esu patenkintas. Pradžioje tik sunkiau sekėsi. Norėjosi baigti pirmąją pusę su viena bauda. Turėjome stabdyti juos visais būdais, geriau leisti mesti iš toli. Deja, praleidome 12 taškelių, bet po to viskas buvo gerai. Pabaigoje jau teko rizikuoti. Nepataikėme iš toli. Pretenzijų žaidėjams neturiu. Buvo du tikslai – gerai kovoti, kad sirgaliams būtų įdomu ir laimėti. Antras neišėjo.

 Paulius Jankūnas mažiausiai dar keturis kartus sužingsniavo.

– Buvote pasiilgęs pilnos Prienų arenos?

– Malonu, nors rungtynių metu ir nematau žiūrovų. Manau, kad tie, kurie šiandien atėjo, gerai praleido šeštadienio vakarą.

– Nors atrodo, kad „Žalgirio“ priekinė linija daug pajėgesnė, kovos dėl kamuolių beveik nepralaimėjote.

– Atrodo, kad tik vienu kamuoliu pralaimėjome. Buvome taip susitarę. Mane nervino tie mūsų prašokimai. Ir dar ta nesąmoninga techninė pražanga. Aš jiems galiu nusiųsti medžiagą. Paulius Jankūnas mažiausiai dar keturis kartus sužingsniavo. Prašiau teisėjų peržiūrėti. Juk akivaizdūs žingsniai. Žaidžiant su grandais, norisi, kad mus kažkiek palaikytų, o ne grandus. Mano asistentai suskaičiavo šešis sužingsniavimus. Per daug.

VIDEO: V.Šeškus po pralaimėjimo žalgiriečiams pasigedo geresnio teisėjavimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius