Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 06

Į NBA keliaujančiam Domantui Saboniui – įdomus palyginimas su Donatu Motiejūnu

NBA duris jau šią vasarą pasirengęs praverti Domantas Sabonis ir toliau yra atidžiai stebimas lygos apžvalgininkų. Pastaruoju metu ekspertai lietuviui žada 18-ąjį naujokų biržos šaukimą ir galimybę žaisti „Detroit Pistons“.
Donatas Motiejūnas ir Domantas Sabonis
Donatas Motiejūnas ir Domantas Sabonis

NBA naujokų biržai besiruošiantis Domantas Sabonis priėmė netikėtą sprendimą. Jis atmetė kvietimą į prestižinę NBA naujokų stovyklą Čikagoje, kuri vyks gegužės 11-15 dienomis.

Iki NBA loterijos, kurios metu bus nustatyta klubų šaukimų tvarka, lieka 10 dienų ir „Sports Illustrated“ pateikia paskutinę savo prognozę.

Joje D.Saboniui paskirtas 18-asis šaukimas ir „Detroit Pistons“ komanda. Šiame leidinio reitinge lietuvis pakilo viena pozicija iš 19-os vietos.

„Sabonis turi puikius įgūdžius ir velniškai daug dirba. Jis vienas iš tų žaidėjų, kuris kalnų nenuvers, bet geroje komandoje tikrai pravers. Detroite jis galėtų būti tas žaidėjas, kuriuo turėjo būti Donatas Motiejūnas. Prieš tai, kai mainai buvo atšaukti ir tai tapo dar vienu blogo „Rockets“ sezono ženklu“, – lietuvio šansus „Pistons“ komandoje analizavo apžvalgininkas.

„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis
„Scanpix“/AP nuotr./Domantas Sabonis

Tokį patį šaukimą D.Saboniui prognozuoja ir „Draft Express“. Anot jų, 18-uoju numeriu „Gonzagos Bulldogs“ auklėtinį turėtų pasirinkti „Pistons“.

„NBA Draft“ D.Saboniui prognozuoja kur kas aukštesnį, aštuntą šaukimą, ir spėja, kad lietuvis atsidurs „Sacramento Kings“ ekipoje.

Taip pat realu, kad jį pakvies „Denver Nuggets“ komanda, kurioje generalinio direktoriaus asistentu dirba Artūras Karnišovas, arba „Boston Celtics“, kur skautu darbuojasi Benas Matkevičius.

NBA naujokų birža Brukline vyks birželio 23-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius