Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 11

Įtūžęs Gediminas Petrauskas: „Kai kuriems žaidėjams tai buvo paskutinės rungtynės“

Ketvirtą iš eilės pralaimėjimą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) patyrusio „Šiaulių“ klubo vyriausiasis treneris po dvikovos Kėdainiuose nevyniojo žodžių į vatą ir išplūdo savo auklėtinius.
Gediminas Petrauskas
Gediminas Petrauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Du kėliniai buvo neblogai, o toliau – tragedija. Nėra jokių pasiteisinimų. Nežinau, kaip tie dvylika (žaidėjų – red.past.) rūbinėje, bet aš noriu atsiprašyti žiūrovų. Mes taip žaisti negalime. Kai kuriems tai buvo paskutinės rungtynės. Garantuotai. Kai kuriems netrukus teks labai rimtai susimąstyti, kur atėjo, ko atėjo ir ką čia veikia“, – po mačo širdo G.Petrauskas.

Trenerio teigimu šį nesėkmių ruožą privaloma kuo greičiau užbaigti. 

„Išvadas reikia daryti ir staigiai. Taip galima ir per mėnesį sezoną palaidoti. Jeigu trečiajame kėlinyje turiu įmesti Mološčiaką ir Sajavičių, nes matau, kad tie, kurie turėtų būti šios komandos lyderiais, nenori ar negali žaisti, tuomet reikia susimąstyti. Ir mes tikrai tą padarysime. Matau, kad jeigu neatsisakysime kai kurių žaidėjų, taip su visomis komandomis tampysimės iki sezono pabaigos“, – rėžė G.Petrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius