Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 25

Lietuvos rinktinės senbuvio žodis: „Ne nuo trenerio priklauso, ar atvyksime į rinktinę“

Apie Lietuvos rinktinės trenerio rinkimus pasisakė ir vyriausias aktyvus nacionalinės komandos narys. Bet Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas į rinktinės trenerio konkurso intrigas nesikišo. „Žiūrėsime. Kai bus rezultatas, bus galima ir kažką vertinti“, – apie LKF sprendimą paskirti Dainių Adomaitį Jono Kazlausko įpėdiniu kalbėjo P.Jankūnas.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Alfredo Pliadžio nuotr,
Eurolyga | Trečiadienis | „Fenerbahče“ – „Žalgiris“ | 20:45 | Stambulas

Kai D.Adomaitis dar prieš rinkimų pabaigą tapo favoritu lenktynėse dėl Lietuvos rinktinės trenerio posto, 24sek pasiekė informacija, kad kai kurie nacionalinės komandos senbuviai artėjančią vasarą gali skirti ne 2017-ųjų Europos čempionatui, bet poilsiui ir laikui su šeima.

Natūralu, kad tokia galėtų būti labiausiai patyrusių rinktinės narių reakcija, kadangi jie jau ir taip paaukojo daugybę vasarų dėl nacionalinės komandos. O 2017-ųjų Europos čempionatui klijuota eksperimentinė etiketė jų turėjo visai nesužavėti.

Pats P.Jankūnas nebuvo linkęs komentuoti galimybės praleisti kitų metų Europos pirmenybes.

„Žaidėjai žaidžia ilgus sezonus. Vieni daugau, kiti mažiau. Vieni turi traumų, kiti ne. Ne nuo trenerio priklauso, kas neatvyks į rinktinę, o nuo žaidėjų noro ir sveikatos“, – Stambule pasakojo P.Jankūnas.

Paprašytas pakomentuoti, ar šių metų trenerio rinkimai jam pasirodė demokratiški, P.Jankūnas nedaugžodžiavo: „Nežinau. Rinkimuose nedalyvavau. Neturiu, ko komentuoti. Jei rinkimuose išrinko trenerį, tai reiškia, rinkimai buvo.“

Jis pridūrė, kad su kitais rinktinės nariais apie rinkimus nediskutavo: „Dabar klubinis sezonas ir turime daugiau reikalų nei trenerio rinkimai“.

Reikalų yra Stambule, kur „Žalgirį“ trečiadienį priima Eurolygos vicečempionas Stambulo „Fenerbahče“.

„Visi žinome šios komandos pajėgumą. Bus smagu pasitikrinti savo jėgas. Manau, kad esame pasiruošę ir žinome, kaip jie žaidžia, kokiose situacijose ką daro. Treneriai paruošė taktiką. Bandysime nušlifuoti gynybines situacijas ir žaisime.

Mūsų forma po truputį kyla. „Fenerbahče“ yra Eurolygos favoritai, bet jų nebijome ir stengsimės kovoti.

Šarūnas labai gerai pažįsta Obradovičių, daug žino niuansų, bet viena žinoti, o kita, kaip mes įgyvendinsime Šarūno norą ir valią“, – apie dvikovą kalbėjo P.Jankūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius