Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 23

„Lietuvos ryto“ naujokas – aukštaūgis iš Kamerūno

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas pasirašė sutartį su 28-erių metų 211 cm. ūgio krepšininku Kenny Kadji. Dar penktadienį Vilniaus komanda pasirašė sutartį su amerikiečiu Davidu Loganu.

„Lietuvos rytas“ su aukštaūgiu sudarė vienerių metų sutartį su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui.

Klubo treneris Tomas Pačėsas džiaugiasi, kad pavyko pasirašyti sutartį su aukštaūgiu, kuris turi gerus fizinius duomenis, moka žaisti nugara į krepšį. Taip pat krepšininkas turi ilgas rankas.K.Kadji yra sunkusis krašto puolėjas.

2013 metais krepšininkas neišgirdo savo vardo NBA Naujokų biržoje, tačiau po Vasaros lygos buvo sudaręs sutartį su „Cleveland Cavaliers“, tačiau klubas nutraukė sutartį.

Aukštaūgis žaidė Vokietijos Braunšveigo „New Yorker Phantoms“ ekipa, o pasibaigus laikui K.Kadji sugrįžo atgal į JAV ir sezoną užbaigė NBA Plėtojimosi lygos „Rio Grande Valley Vipers“ ekipoje. Šioje komandoje žaidė ir NBA klubui „Houston Rockets“ atstovavęs lietuvis Donatas Motiejūnas.

2015-siais kamerūnietis ir vėl bandė savo jėgas NBA Vasaros lygoje bei siekė prasibrauti į „Milwaukee Bucks“ klubą.

Nesudaręs sutarties, 211 cm ūgio krepšininkas persikėlė į Europą ir sukirto rankomis su graikų Trikalos „Aries“ ekipa, o žiemą persikėlė į italų Sasario „Dinamo“ komandą.

Praėjusiame sezone K.Kadji žaidė ir Sasario komandoje, ir kitoje Italijos „Serie A“ čempionato ekipoje – „Enel Brindisi“.

„Lietuvos ryto“ klubas po praėjusio sezono be dviejų naujokų, dabar turi Roką Giedraitį, Artūrą Gudaitį, Antaną Kavaliauską, Julių Juciką, Deividą Gailių, Karolį Guščiką, Aistį Pilauską ir Artūrą Jomantą, o atsisveikino su šešiais krepšininkais. Išvyko Denisas Lukašovas, Kendrickas Brownas, Adas Juškevičius, Marius Runkauskas, Gediminas Orelikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius