Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 02

LKL pradėjo tyrimą dėl lažybų šešėlį užsitraukusio Rolando Alijevo

Lietuvos krepšinio lyga sekmadienį iš Utenos „Juventus“ klubo administracijos gavo oficialų pranešimą, jog klubas nutraukia sutartį su 31-ių metų krepšininku Rolandu Alijevu.
Rolandas Alijevas
Rolandas Alijevas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lygos administracija reaguodama į informaciją Lietuvos žiniasklaidoje pradėjo vidinį tyrimą dėl žaidėjo atleidimo ir galimo dalyvavimo lažybose.

Jeigu paaiškės, jog krepšininkas dalyvavo lažybose ir darė poveikį savo komandos rezultatams, jam gresia griežtos Lietuvos krepšinio lygos sankcijos.

„Jau ne kartą esame minėję, kad netoleruosime tokių atvejų ir neleisime, kad nelegalūs veiksmai kenktų čempionato įvaizdžiui, komandų rezultatams. Netrimituojame apie tai garsiai, bet darbais norime įrodyti, kad ši situacija ir jos sprendimo būdai yra mūsų prioritetas numeris vienas. Nesiruošiame smerkti ar teisti krepšininko, kol nėra surinkti įrodymai, kad jis dalyvavo lažybose. Kai turėsime oficialias išvadas, tada skelbsime savo sprendimą“, – teigė LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Šiame sezone R.Alijevas vidutiniškai rungtyniavo po 30 minučių ir per šį laiką įmesdavo po 9 taškus, atkovodavo 2,6 kamuolio, atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus bei rinkdavo 11,9 naudingumo balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius