Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 21

LKL prezidentas spjauna į FIBA nurodymą – „Lietuvos ryto“ neišmes

Nors Lietuvos krepšinio federacija suspendavo Vilniaus „Lietuvos rytą“, LKL neketina paleisti vieno iš svarbiausių savo klubų. LKL prezidentas Remigijus Milašius basketnews.lt patvirtino, kad neketina pašalinti „Lietuvos ryto“ iš šalies čempionato.
Remigijus Milašius ir Antanas Kavaliauskas
Remigijus Milašius ir Antanas Kavaliauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Jokių kalbų, kad mes paliktume savo flagmanus ir mestume iš LKL. Tegul net nesapnuoja FIBA, – basketnews.lt tvirtino R.Milašius. – LKF priėmė tikrai gudrų sprendimą, pasakę, kad suspenduos „Lietuvos rytą“. Jie apsidraudė save, jog galėtų startuoti olimpinėse žaidynėse.“

Dar spaudos konferencijoje ketvirtadienį LKF vadovai Mindaugas Špokas ir Arvydas Sabonis patvirtino, kad suspenduos visas Lietuvos komandas, kurios rinksis Europos taurę. Akivaizdu, kad tokia yra tik viena – „Lietuvos rytas“. Tačiau galutinį sprendimą – pašalinti komandą iš LKL ar ne, priima lygos vadovai.

VIDEO: A.Sabonis pripažino, kad FIBA federaciją prispaudė prie sienos

Taigi, LKF patenkino FIBA prašymą taikyti sankcijas su Europos taure žengiančiais klubais, bet FIBA rankos turėtų būti surištos, jei pati lyga atsisakys pašalinti klubą.

Prognozuojama, kad šiuo pavyzdžiu gali pasekti visa Europa. Daugumoje Europos šalių federacijos ir lygos dirba atskirai. Tai leis apeiti žaibais besisvaidančios FIBA vadovybės žabangas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius