Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 05

LKL savaitės MVP – Derrickas Low

Naudingiausiu praėjusios savaitės „Tete-A-Tete Casino – LKL“ krepšininku išrinktas 30 metų 190 cm ūgio Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ įžaidėjas Derrickas Low, kurio geriausios karjeros rungtynės atvedė komandą į svarbią pergalę.
Derrickas Low
Derrickas Low / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Mače su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ D.Low aikštelėje praleido 27 minutes ir per jas pelnė 29 taškus (7/9 dvitašk., 4/6 tritašk., 3/3 baud. met.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 2 kamuolius, perėmė 2 kamuolius ir surinko 33 naudingumo balus.

Šiose rungtynėse įžaidėjas pagerino karjeros efektyvumo ir rezultatyvumo rekordus, taip pat šio sezono asmeninį mestų bei pataikytų tritaškių rekordą.

Šiuo metu D.Low yra antras visoje lygoje pagal efektyvumą (vid. po 16,5 naud. bal.) ir rezultatyvius perdavimus (vid. po 7 rez. perd.) bei trečias pagal rezultatyvumą (vid. po 13,8 tšk.).

VIDEO: Savaitės žaidėjas - Derrick Low

Atakuojantis gynėjas – #1 Joshas Akognonas (Vilniaus „Lietuvos rytas“)

Statistika: 23 tšk., 4 rez. perd., 3 atk. kam., 2 per. kam. 24 naud. bal. (Rungtynės su „Šiauliais“)

Vos porą rungtynių Lietuvos krepšinio lygoje sužaidęs sostinės ekipos naujokas jau dabar demonstruoja solidų krepšinį. Mače su „Šiauliais“ J. Akognonas metė net 10 tolimų metimų – daugiau nei 10 tritaškių šiuo metu sezone yra išmetę tik 11 žaidėjų. Nors amerikietis vidutiniškai rungtyniauja po 20 minučių ir atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus, tačiau kol kas yra suklydęs vos vieną kartą per dvejas rungtynes.

Lengvasis krašto puolėjas – #20 Jamesas Baronas (Klaipėdos „Neptūnas“)

Statistika: 25 tšk., 5 atk. kam., 5 rez. perd., 26 naud. bal. (Rungtynės su Utenos „Juventus“)

Būtent J. Barono vedini klaipėdiečiai po sunkios kovos išsivežė pergalę iš Utenos. Pačiam amerikiečiui tai buvo efektyviausios ir rezultatyviausios sezono rungtynės. J. Baronas jau šeštas rungtynes iš eilės pelno 10 ar daugiau taškų, o jau šeštą kartą sezone pelnė 20 ar daugiau taškų. Būtent pagal rezultatyvumą puolėjas rikiuojasi antroje vietoje visoje lygoje (vid. po 14,6 tšk.).

Sunkusis krašto puolėjas – #88 Vytautas Šulskis (Utenos „Juventus“)

Statistika: 24 tšk., 10 atk. kam., 6 rez. perd., 34 naud. bal. (Rungtynės su Klaipėdos „Neptūnu“)

Naudingiausias praėjusio sezono reguliariojo sezono krepšininkas priminė apie save. Trečiąjį dvigubą dublį sezone užfiksavęs puolėjas tempė savo komandą į priekį, tačiau pastangų neužteko. Tiesa, pats V. Šulskis pirmą kartą sezone žaidė rekordinį minučių skaičių, taip pat pagerino asmeninius šio sezono pataikytų tritaškių, atkovotų kamuolių, rezultatyvių perdavimų bei efektyvumo rekordus. Puolėjas yra šeštas lygoje pagal efektyvumą (vid. po 15,1 naud. bal.) ir aštuntas pagal rezultatyvumą (vid. po 12,9 tšk.).

Vidurio puolėjas – #12 Kšištofas Lavrinovičius (Panevėžio „Lietkabelis“)

Statistika: 18 tšk., 3 atk. kam., 2 rez. perd., 2 per. kam., 1 blok., 19 naud. bal. (Rungtynės su Prienų – Birštono „Vytautu“)

Nesenstantis K. Lavrinovičius ir toliau demonstruoja solidų žaidimą. Įdomu tai, jog puolėjas iš visų lygos komandų, vidutiniškai daugiausiai taškų pelno būtent prieš „Vytautą“ (vid. po 21,5 tšk.). „Centras“ šiuo metu karaliauja visoje lygoje pagal efektyvumą (vid. po 17,1 naud. bal.) ir yra penktas pagal pelnomus taškus (vid. po 13,6 tšk.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius