Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 06

Mantas Šernius rėžė atgal: „Juventus“ elgesį palyginčiau su rusiška propaganda“

Utenos „Juventus“ prieš rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ liejo nepasitenkinimą. Dėl ligos negalėjo dalyvauti Antanas Sireikia ir Saulius Kulvietis, tačiau varžovai nesutiko rungtynių atidėti. Po pergalės Pasvalio ekipos treneris Mantas Šernius atsakė į uteniškiu kaltinimus.
Mantas Šernius
Mantas Šernius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai kokias emocijas Utenos klubas kūrė prieš šias rungtynes yra rusiškos propagandos pavyzdys. Jie bandė nukelti rungtynes ir sakė, kad daug iš jų negali rungtyniauti. Šiandien pamatėme, kad dešimt visgi galėjo kuo puikiausiai žaisti. Mūsų komandų žaidėjai bendrauja ir patys Utenos klubo žaidėjai sakė, kad jie yra sveiki. Serga tik Antanas Sireika. Mums tai suteikė papildomos motyvacijos“, – aiškino M.Šernius.

VIDEO: M.Šernius: „Juventus“ elgesį palyginčiau su rusiška propaganda“

Tuo tarpu A.Sireiką pavadavęs „Juventus“ klubo trenerio asistentas ir direktorius Žydrūnas Urbonas po rungtynių teigė, kad komanda galėjo sužaisti geriau.

„Kaip galėjome, taip ir sužaidėme. Vakar turėjome vos pusvalandžio treniruotę, vaizdo peržiūrų nebuvo. Mes čia žaidėme kaip Dakare dalyvautume su lengvuoju automobiliu. Žinant kaip viskas buvo, tai galiu tik padėkoti vyrams. Mes Spencerį pakėlėme iš ligos. Žodžiu, sukėlėme visus iš lovų ir atvežėme“, – tikino Ž.Urbonas.

VIDEO: Ž.Urbonas: „Šios rungtynės buvo tarsi dalyvavimas Dakaro ralyje su paprastu lengvuoju automobiliu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius