Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 28

Nedidelį stebuklą sukūrusį Robertą Javtoką nustebino Lietuvos rinktinės narių reakcija

Renaldas Seibutis paskutinėmis ketvirtojo kėlinio sekundėmis atsimušė į dvigubą argentiniečių gynybą ir numetė kamuolį Robertui Javtokui. „Centras“ šaltai paleido tolimą metimą ir... Trys taškai! Akimirkai 36-erių kapitonas tapo tikru didvyriu, kol teisėjai nenukulniavo iki sekretoriato ir neperžiūrėjo epizodo įrašo. Jis parodė, kad metimas buvo atliktas jau ištiksėjus 40-iai minučių – pratęsimas. „Jau kai mečiau, labai abejojau, kad tai geras metimas“, – po rungtynių prisipažino R.Javtokas.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Pakeliui į Rio | Argentina – Lietuva 86:85 | Buenos Airės

Vidurio puolėjas galbūt ir nebūtų džiūgavęs, jei ne audringa komandos draugų reakcija.

Lietuvos krepšininkai puolė glėbesčiuotis su R.Javtoku. Atrodė, kad rungtynėse padėtas taškas, LRT komentatorius Rytis Vyšniauskas jau atsisveikino su iki paryčių rinktinės mačą stebėjusiais žiūrovais.

„Visi pradėjo sveikinti, tai ir pats pradėjau džiaugtis, – šypsojosi R.Javtokas. – Bet jau kai paleidau metimą, nebuvau juo užtikrintas. Tada tiesiog stovėjau ir laukiau, ką su kamuoliu darys Seibutis“.

Nepaisant chaotiško rungtynių scenarijaus ir Jono Kazlausko rankoje likusių daugybės kozirių, R.Javtokas teigė, kad toks mačas buvo naudingas. Kaip ir pirmasis pralaimėjimas pasiruošimo cikle per 8 susitikimus.

„Užgrūdina, – sakė R.Javtokas. – Tiek ir teisėjų atžvilgiu. Turėjome daug šansų laimėti, bet dar nebuvome pagavę žaidimo ritmo, nežaidėme gerai. Trūko ir sveiko proto. Daug smulkmenų, kurios olimpinėse žaidynėse bus neatleidžiamos“.

VIDEO: Pergalingas F.Campazzo metimas
VIDEO: J.Kazlausko ir krepšininkų komentarai po Argentinos ir Lietuvos rungtynių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius