Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 26

„Neptūno“ naujokas Chrisas Loftonas: „Dievinu atkaklias rungtynes"

Naujasis Klaipėdos „Neptūno“ snaiperis Chrisas Loftonas uostamiestį pasiekė vėlų penktadienio vakarą. Po ilgos ir varginančios kelionės iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) atsigaunantis 188 cm ūgio gynėjas šeštadienį sėkmingai praėjo medicininį patikrinimą, o vakarinėje komandos treniruotėje jau spaudė rankas naujiesiems komandos draugams.
Chrisas Loftonas
Chrisas Loftonas / Klubo nuotr.

„Kelionė buvo labai ilga ir varginanti. Pastarosiomis dienomis labai mažai miegojau, tačiau tokioje situacijoje tai yra normalu. Dabar noriu prisijungti prie komandos ir pradėti žaisti. Laukiau pasiūlymų iš savo agento ir variantas persikelti į ambicingą Klaipėdos ekipa mane suviliojo. Supratau, kad negaliu praleisti šios progos, todėl esu labai motyvuotas. „Neptūnas“ yra gera organizacija, turinti pajėgius žaidėjus“, – savo pasirinkimą atvykti į Lietuvą argumentavo netrukus 31-ąjį gimtadienį minėsiantis atletas.

Šaltakraujiškumu lemiamomis rungtynių akimirkomis pasižymintis Ch.Loftonas teigė prisimenantis 2013 m. pabaigoje Klaipėdos arenose vykusį Europos taurės mačą, kuriame jo atstovaujamas Stambulo „Bešiktaš“ klubas „Neptūną“ palaužė paskutinėmis sekundėmis. Klaipėdos klubą tuomet kapituliuoti privertė būtent jo taiklus tritaškis:

„Prisimenu, kad tai buvo atkaklios rungtynės, Tą vakarą nežaidžiau ypatingai gerai, bet lemiamas metimas įkrito ir dėl to likusį vakarą jaučiausi labai gerai (šypsosi). Įstrigo ir tvyrojusi atmosfera, sirgaliai buvo tiesiog pašėlę. Pasitikėjimą savimi lemia sunkus kasdieninis darbas, Tau kažkuriose rungtynėse gali nesisekti, bet tai nereiškia, kad atėjus svarbiausioms minutėms negali sužaisti gerai. Toks jau esu – dievinu atkaklias rungtynes ir visada trokštu jas laimėti. Dėl tokių akimirkų verta žaisti krepšinį.“

Klubo nuotr./Chrisas Loftonas
Klubo nuotr./Chrisas Loftonas

Kalbėdamas apie savo sportinę formą Ch.Loftonas tikino, jog tai, kad šiame sezone jis dar neatstovavo jokiai ekipai, nebus problema, o paklaustas apie komandos tikslus atsakė, jog „Neptūnas“ sieks laimėti visus turnyrus, kuriuose dalyvauja.

„Nors šį sezoną profesionaliai krepšinio nežaidžiau, formą palaikiau sportuodamas individualiai, todėl prisitaikyti prie fizinių krūvių man nebus problema. Esu pasiruošęs sunkiai dirbti, rasti ryšį su komandos draugais ir taikliais metimais prisidėti prie pergalių.

Mūsų laukia labai svarbus FIBA Čempionų lygos aštuntfinalio mūšis Vokietijoje. Komandos tikslai, manau, yra paprasti – stengsimės laimėti visus turnyrus, kuriuose dalyvaujame. Kiekviena pergalė priartina prie titulo, todėl svarbiausioms sezono kovoms turime būti pasiruošę ir fiziškai, ir psichologiškai. Turime palaikyti vienas kitą, tada tikslų siekti bus lengviau. Džiaugiuosi tapęs komandos dalimi, o sirgaliams noriu pasakyti štai ką: palaikymas siekiant pergalių yra labai svarbus. Kiekvienos rungtynės yra svarbios ir mes jas stengsimės laimėti“, – užbaigė Ch.Loftonas.

Priminsime, kad sekmadienį 17 val Švyturio arenoje „Neptūnas“ „Tete-a-Tete Casino – LKL“ čempionato rungtynėse susitiks su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, o artėjantį trečiadienį Vokietijoje susigrums su Liudvigsburgo MHP. Tai bus pirmoji šių komandų akistata FIBA Čempionų lygos aštuntfinalyje. Atsakomasis mačas Klaipėdoje bus žaidžiamas kovo 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius