Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 24

„Neptūno“ pasaką kuriantis D.Adomaitis: „Žalgiris“ yra favoritas, bet tikiu savo kariais“

Nors Klaipėdos „Neptūno” vyrai, prasibrovę į Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino-LKL“) didįjį finalą, padarė tikrą žygdarbį, tačiau tuo apsiriboti nežada.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Tomo Pikturnos nuotr.

Neptūniečiai yra užsidegę ir bandys iš širdies kautis bei rimtą iššūkį mesti ir daugkartiniam šalies čempionui bei nuolatiniam Eurolygos „Top 16“ etapo dalyviui Kauno „Žalgiriui“.

Pirmosios LKL finalo serijos iki keturių pergalių rungtynės vyks jau šį trečiadienį nuo 19 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Prieš LKL finalą prie „Žalgirio“ arenos kvies fanų zona.

„Visi žinome, kaip sudėtinga yra kautis Kaune, tačiau anksčiau laiko nuleisti rankų jokiu būdu nežadame. Esame kovotojai. Mus į priekį stumia kovingumas ir teigiamos emocijos, kova iš širdies. Tą ne kartą įrodėme. Tikiu savo kariais. Darysime viską, kad priklauso nuo mūsų jėgų“, – pabrėžė „Neptūno” vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Jis žaidėjams akcentavo, kad po LKL pusfinalyje iškovotos pergalės prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ pernelyg džiaugtis nereikia.

„Dabar būtina susikoncentruoti į finalą ir daryti viską, kas tik įmanoma. Taip, patekimas į finalą – labai geras pasiekimas, tačiau džiaugsimės ir švęsime tada, kai baigsis sezonas. Vyrai yra profesionalai ir džiugu, kad tai supranta“, – kalbėjo „Neptūno“ treneris.

Jis apie būsimą finalo varžovą atsiliepė itin pagarbiai. „Visi supranta, kad „Žalgiris“ yra finalo favoritas. Jie pusfinalyje „sausu“ rezultatu 3:0 įveikė Utenos „Juventus“ ekipą ir ilsėjosi, yra šviežesni. Mes išeikvojome daug jėgų, bet pasiryžę kautis iki galo iš paskutiniųjų“, – ambicijų nestokojo D.Adomaitis.

Jis akcentavo, kad „Žalgiris“ itin patyrusi komanda, turinti tarptautinės patirties. „Tai itin galinga, įvairiapusė ir pavojinga Eurolygos ekipa. Vien tai, kad tai Eurolygos komanda – daug ką pasako. Juk „Žalgiryje“ rungtyniauja daug pajėgių krepšininkų: Lietuvos rinktinės žaidėjai – Paulius Jankūnas, Renaldas Seibutis, Lukas Lekavičius, Martynas Pocius, pavojingi ir kauniečių legionieriai: Brockas Motumas, Ianas Vougioukas. Tai įvairialypė, platų žaidėjų arsenalą turinti komanda. Kiekvienose finalo serijos rungtynėse, manau, bus tarsi atskiras filmo scenarijus. Sunku nuspėti, kuris iš žalgiriečių vieną dieną gali „iššauti“, – kalbėjo „Neptūno“ treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius