-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 09

„Neptūno“ vadovas neigia J.Barono išvykimo sukeltą gandą

Ketvirtadienio rytą Lietuvos krepšinį pažadino netikėta žinia apie 30-mečio Klaipėdos „Neptūno“ lyderio Jimmy Barono persikėlimą į Vilniaus „Lietuvos rytą“. Žingsnis iš pradžių atrodė keistas, tačiau sužinojus perėjimo priežastis žaidėją suprasti nesunku. „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas 24sek teigė, kad klubas jau kibo į naujo žaidėjo paieškas ir neigė nemalonų gandą.
LKL rungtynės: Klaipėdos „Neptūnas“ – Kauno „Žalgiris“ (2 dalis)
Jimmy Baronas / M.Petrausko nuotr.

Portale basketnews.lt ketvirtadienį rašoma, jog prie J.Barono išvykimo iš Klaipėdos galėjo prisidėti „Neptūno“ žaidėjams pusantro mėnesio vėluojančios algos.

Klaipėdos klubo vadovas O.Kurauskas tai neigė. „Tai yra netiesa, atlyginimai yra sumokėti. Jeigu vėluotų pusantro mėnesio algos, žaidėjai nesitreniruotų ir galėtų išvykti. Buvo, kai prieš Kalėdas savaitę vėlavo, tačiau su visais atsiskaityta“, – tikino O.Kurauskas.

Praėjusią vasarą J.Baronas uostamiesčio ekipoje sutiko su „Neptūno“ pasiūlymu, tačiau už tai paprašė į sutartį įtraukti išlygą, kad po paskutinių FIBA Čempionų lygos grupės rungtynių už išpirką jis galėtų pakeisti komandą.

Šia sąlyga ir pasinaudojo „Lietuvos rytas“, 24sek žiniomis, už amerikietį paklojęs apie 30 tūkst eurų išpirką.

„Žinojome apie jo galimybę išeiti jau nuo sezono pradžios, – J.Barono situaciją komentavo O.Kurauskas. – Užuominų visokių buvo, agentai dirbo savo darbą, tačiau kol neatėjo oficialus raštas, užuominos buvo kalbų lygio. Tai galutinai įvyks, kai mūsų klubo sąskaitą papildys ta išpirka.“

Nėra abejonių, kad taip ir įvyks. O.Kurauskas pripažino, jog „Neptūnas“ jau ieško naujo žaidėjo: „Yra visokių įvairiausių variantų, daug klubų, kuriuose žaidėjai turi galimybes išeiti. Jeigu mums tiks – pasinaudosime galimybe. Norisi rasti čia ir dabar. Tie žvalgymaisi vyksta nuolatos, bet ne visada viskas išsipildo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius