Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 11

Olimpinių žaidynių burtai Jono Kazlausko neišgąsdino

Penktadienį Mieso gyvenvietėje netoli Ženevos buvo ištraukti 2016 metų Olimpinių žaidynių vyrų ir moterų krepšinio turnyrų burtai. Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė, laimėjusi tiesioginį kelialapį į Rio de Žaneirą, B grupės rungtynes žais su Argentinos, Ispanijos, Brazilijos, Nigerijos rinktinėmis ir vieno iš trijų atrankos turnyrų nugalėtojais.
Jonas Kazlauskas
Jonas Kazlauskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuvos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas pripažino, kad jo auklėtiniams teko solidūs varžovai, tačiau iš anksto kapituliuoti nebuvo linkęs.

„Kaip visada, burtai yra burtai. Varžovų nepasirinkti taip, kaip nori. Mūsų grupė labai pajėgi, silpnų varžovų tikrai nebus“, – neabejojo treneris.

Priminsime, kad Lietuvos krepšinio federacija nacionalinei komandai yra iškėlusi tikslą patekti į stipriausiųjų aštuonetą.

Trenerio nuomone, prasmės svarstyti, kas būtų, jei lietuviai būtų patekę į vieną grupę su Jungtinių Valstijų krepšininkais, nėra prasmės.

„Nereikia svarstyti, kas būtų buvę, jei. Pirmiausia reikia galvoti apie save, apie varžovą kitą dieną, paskui tik žiūrėti, kas bus ir kaip bus. Pirmasis uždavinys yra patekti iš grupės tolyn. Iš atrankos taip pat ateis stipri komanda“, – kalbėjo J.Kazlauskas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius