Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 13

Pau Gasoliui įstrigo Rimo Kurtinaičio kritika

Ispanija išgirdo Rimo Kurtinaičio kritiką prieš Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. Išgirdo ir ryškiausia ispanų žvaigždė Pau Gasolis. Juanas Carlosas Navarro prieš rungtynes su Lietuva atskleidė, kad ispanų lyderis girdėjo apie jam adresuotus griežtus R.Kurtinaičio žodžius. Panašu, kad NBA žvaigždę jie paveikė.
Pau Gasolis ir Rimas Kurtinaitis
Pau Gasolis ir Rimas Kurtinaitis
Rio 2016 | Lietuva – Ispanija | 01:00

„Taip, Gasolis yra aukščiausio lygio žaidėjas, bet tokios formos eiti į aikštę man būtų gėda“, – turėdamas omenyje pirmąsias P.Gasolio rungtynes Ispanijos rinktinėje šią vasarą, kai lietuviai nugalėjo ispanus Malagoje, „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Vasara tiesiogiai“ pareiškė R.Kurtinaitis.

Tada P.Gasolis atrodė blankokai, nors vis tiek pelnė 10 taškų.

Tada garsus Lietuvos treneris neslėpė kritikos visai Ispanijos rinktinei. Sakė, kad ši „važiuoja ant senų pavardžių“ ir jos „laukia ispanų fubtolo rinktinės likimas“.

Bent jau visos komandos atžvilgiu, R.Kurtinaičio pranašystė pildosi. Su 1 pergale per 3 rungtynes ispanai B grupėje žengia penktoje vietoje ir gali net nepatekti į ketvirtfinalį.

Tiesa, P.Gasolis renka vidutiniškai 18,3 taško ir yra šeštas naudingiausias krepšininkas Rio.

Vis dėlto nei pats 36-erių aukštaūgis, nei treneris Sergio Scariolo neslepia, kad „San Antonio Spurs“ atstovas nėra geriausios formos.

„Pau laukia šių rungtynių dėl to, ką turėjo išgirsti prieš Rio, – neslėpė Juanas Carlosas Navarro. – Ir mes esame su juo. Jis nepamiršo šios temos. Pau turi įgimtą nugalėtojo mentalitetą“. ​

J.Navarro: „Yra žmonių, kurie mums linki blogo. Bet mes prie to jau priratome“

J.Navarro pridūrė, kad visa Ispanijos rinktinė motyvuota atsirevanšuoti Lietuvai už tuos du pralaimėjimus draugiškose rungtynėse.

„Yra žmonių, kurie mums linki blogo. Bet mes prie to jau priratome“, – pridūrė veteranas.

Beje, R.Kurtinaičio žodžiai tada sukėlė pasipiktinimą Ispanijos žiniasklaidoje. Didžiausios sporto naujienų svetainės „Marca“ puslapyje atsidūrė straipsnis: „Lietuva nusitaikė į Pau Gasolį: Jo forma gėdinga“. Šis tekstas kaipmat tapo skaitomiausiu portale.

Teksto autorius prieštaravo R.Kurtinaičio nuomonei ir bandė apginti ispanų lyderį: „Krepšininkas per 18 minučių pelnė 10 taškų ir atkovojo tris kamuolius. Ir tai po to, kai jis nežaidė nuo balandžio 13 dienos. Be to, jis negalėjo treniruotis su komanda dėl problemų su draudimu.“

„Marca“ priminė Pau Gasolio pasirodymą Europos čempionato finale, kuriame Lietuva nusileido Ispanijai. P.Gasolis tada pelnė 25 taškus ir atkovojo 12 kamuolių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius