Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 03

Prienų – Birštono „Vytauto“ komanda pasiruošimą sezonui pradėjo lengva pergale prieš „LSU-Atletą“

Prienų – Birštono „Vytauto“ komanda savo arenoje sužaidė treniruočių pobūdžio draugiškas rungtynes su Kauno „LSU -Atleto“ krepšininkais. Virginijaus Šeškaus auklėtiniai buvo pernelyg kietas riešutas Edo Nickaus vadovaujamai ekipa ir ši patyrė pralaimėjimą 106:73.
Virginijus Šeškus. LKL čempionatas: Šiaulių „Šiauliai“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“
Virginijus Šeškus / Alvydo Januševičiaus nuotr.

„Vytauto“ komanda rungtynių pradžioje pabėgo į priekį (10:0). Jaunieji kauniečiai iškart iškart parodė „dantukus“ (13:9). Bet šis nedidelis paklydimas labai greitai buvo likviduotas ir V.Šeškaus auklėtiniai per 3 minutes padidino skirtumą iki 15 taškų (27:12).

Antrajame kėlinyje labai greitai skirtumas šoktelėjo iki 24 taškų (46:22), o likus iki antrojo kėlinio pabaigos 2 minutėms komandas jau skyrė 29 taškai (61:32).

Po didžiosios pertraukos žaidimas išsilygino. V. Šeškus eksperimentavo sudėtimi, bet ir  tada „Vytauto“ komandos pranašumas nemažėjo. Po trijų kėlinių Prienų – Birštono komandos persvara šoktelėjo iki 32 taškų (86:54).

Prienų – Birštono „Vytauto“ komanda įveikė studentus rezultatu 106:73. Pasak Laimio Kisieliaus, tai buvo gera treniruotė prieš rugsėjo 10 – 13 dienomis Prienuose vykstantį tarptautinį turnyrą „One Team Cup -2015“, kuriame dalyvaus 6 komandos iš Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius