Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 22

Renaldas Seibutis jį Vilniuje įžeidinėjusiems sirgaliams: „Tegul tai lieka ant jų sąžinės“

Renaldas Seibutis dar prieš pusantrų metų savo rankų mostais užvedinėjo „Lietuvos ryto“ sirgalius ir kėlė juos iš „Siemens“ arenos kėdžių. Tačiau buvusioje savo namų aikštėje 30 metų krepšininkas sekmadienį buvo nušvilptas. Negana to, mačo pabaigoje metant baudas, „Lietuvos ryto“ sirgaliai krepšininkui adresavo negražias necenzūrinio turinio skanduotes.
Lietuviškoji krepšinio klasika: „Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“
Lietuviškoji krepšinio klasika: „Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad negirdėjau. Bet yra kaip yra, – „Rytas ultras“ sirgalių gesto nesureikšmino R.Seibutis. – Toks jų gyvenimas. Ne aš pirmas ir turbūt ne paskutinis. Tegul tai būna ant jų sąžinės. O aš džiaugiuosi „Žalgirio“ pergale ir žiūriu į priekį“.

„Žalgiris“ jau septintą kartą iš eilės nugalėjo „Lietuvos rytą“. Antrą kartą šį sezoną 82:68.

Beje, sugrįžimas į „Siemens“ areną su žaliai-balta apranga nebuvo saldus. R.Seibutis prametė visus penkis metimus ir du taškelius susirinko baudų metimais.

„Keista. Keista, – jausmą sugrįžti į „Siemens“ areną su „Žalgirio“ apranga apibūdino R.Seibutis. – Aišku, kai trejus metus tai buvo tavo namų arena... Bet esu žmogus. Su emocijomis tenka susitvarkyti. Tiesiog dabar esu „Žalgirio“ narys ir man namai yra kita aikštė. Stengiuosi apie tai negalvoti. Kiek išeina, tiek“.

Rungtynės Vilniuje buvo ypač emocingos. Antrajame ketvirtyje Antanas Kavaliauskas sykį pečiu taranavo Edgarą Ulanovą, o kitą kartą kyštelėjo koją Lukui Lekavičiui.

Iš viso antrajame kėlinyje „Lietuvos rytas“ buvo nubaustas dviem techninėmis ir viena nesportine pražanga.

„Tai yra emocijos. Derbis. Visi nori laimėti. Nematau tame nieko blogo. Visiems visada atrodo, kad kažkas ne taip sušvilpta, bet tai turbūt iš emocijų, ne piktų paskatų. Visi žaidžiame krepšinį, o laimėti nori visi“, – emocijų aikštėje nesureikšmino R.Seibutis.

Kalbėdamas apie pasikeitusį „Lietuvos ryto“ trenerį, gynėjas džiaugėsi, kad „Žalgiris“ tinkamai pasiruošė galimiems Aurimo Jasilionio siurprizams.

„Žinojome, kad jie stengsis žaisti agresyviai. Mūsų planas buvo toks, kad turime žūtbūt apsiginti ir neleisti jiems pajausti savo žaidimo. Manau, kad išpildėme savo užduotis“, – džiaugėsi R.Seibutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius