Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 17

Šarūnas Jasikevičius: „Norimu žaidimo lygiu atsiliekame nuo „Lietuvos ryto“

Nors žalgiriečiai dar penktadienį žaidė sunkias Eurolygos rungtynes Madride, Šarūnas Jasikevičius mojo ranka išgirdęs klausimą apie nuovargį. Anot naujojo Kauno „Žalgirio“ trenerio, pralaimėjimo Vilniaus „Lietuvos rytui“ priežastis – kita.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
LKL | Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Kauno „Žalgiris“ | 78:72

„Vilniaus komandą reikia pasveikinti. Pelnyta pergalė. Kaip visada, pradėjome rungtynes mieguistai. Kol kas esame toli nuo to lygio, kokiame turėtume būti. Bandysime gerinti fizinę jėgą ir kontaktinę kovą. Šiuo atžvilgiu atsiliekame nuo Vilniaus ekipos.

Negalima nieko nurašyti nuovargiui. Komanda turėjo laiko pailsėti. Aš turiu komandoje daug rinktinės žaidėjų. Jie vasarą žaidžia dar ne tiek rungtynių.

Mes turime pakankamai kozirių, kad žaistume geriau, ir mes tai darysime“, – spaudos konferencijoje pasakojo Š.Jasikevičius.

Tai buvo trečiosios jo rungtynės „Žalgirio“ vyr. trenerio poste. Pirmąsias prieš „Vytautą“ Š.Jasikevičius laimėjo, bet patyrė nesėkmes prieš „Real“ ir „Lietuvos rytą“.

Jam, kaip ir oponentui Tomui Pačėsui, tai buvo pirmasis „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ derbis tokiose pareigose.

Po rungtynių „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas antrino savo treneriui, teigdamas, kad tokiose rungtynėse nuovargis tikrai nebuvo lemiamas faktorius.

„Per tokias rungtynes negalime kalbėti apie nuovargį. Buvome mažiau agresyvūs nei jie. Žinojome, kad jie ilgai rengsis šioms rungtynėms, mus puls agresyviai, ir pradžioje mes netinkamai atsakėme. Varžovams leidome pajusti žaidimą.

Pirmoje pusėje didelė problema buvo atkovoti kamuoliai, jie paėmė 8 kamuolius puolime“, – po mačo kalbėjo P.Jankūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius