Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 08

Skaitytojai rungtynėse su Suomija geriausiai įvertino M.Kuzminską, prasčiausiai – M.Runkauską

Lietuvos krepšinio rinktinė pratęsė pergalingą pasirengimą Europos krepšinio čempionatui. Mūsiškiai Alytuje 78:71 (25:18, 19:22, 17:16, 17:15) įveikė Suomijos komandą ir iškovojo trečiąją pergalę iš eilės. Portalas 24sek.lt pateikia savo skaitytojams naujovę – galimybę įvertinti kiekvieno krepšininko pasirodymą rungtynėse su Suomija.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasibaigus skaitytojui vertinimui skaičiuojame rezultatus.

Geriausiai skaitytojai įvertino ir po keturis kamuolius skyrė Mantui Kalniečiui, Mindaugui Kuzminskui, Jonui Mačiuliui, Domantui Saboniui ir Pauliui Jankūnui.

Žiūrint į aukščiausią vertinimą – penketą – daugiausia jų surinko Mindaugas Kuzminskas (53%).

Puolėjas per rungtynes aikštėje praleido 11 minučių, per kurias spėjo pelnyti 9 taškus. J.Kazlauskas po rungtynių netiesiogiai prasitarė, kad krepšininkas vietą jo galutiniame dvyliktuke jau turi: „Gal M.Kuzminskas gavo neduag žaisti, bet jis man yra aiškus.“

Antrąją vietą skaitytojų vertinime užėmė Domantas Sabonis (50%). Ilgiausiai žaidęs (25 min) puolėjas surinko 8 taškus ir atkovojo 8 kamuolius.

Trečias (48%) buvo Paulius Jankūnas, kuris žaidė rezultatyviausiai ir pelnė 11 taškų bei atkovojo 5 kamuolius. Ketvirtas (41%) Mantas Kalnietis, kuris taškų nesurinko, bet atliko net 11 rezultatyvių perdavimų. Jonas Mačiulis užbaigė geriausiųjų penketą (37%) pelnydamas 6 taškus.

Prasčiausiai skaitytojai įvertino Mariaus Runkausko ir Žygimanto Janavičiaus pasirodymą. Jie surinko tik po du kamuolius. 36% juos vertinusių jiems skyrė žemiausią balą – vienetą. M.Runkauskas sulaukė 568 vienetukų, Ž.Janavičius – 545.

Marius Runkauskas per 10 minučių surinko 6 taškus, atkovojo ir perėme po vieną kamuolį bei padarė dvi klaidas.

Žygimantas Janavičius per 17 minučių surinko 5 taškus, atkovojo tris kamuolius, atliko tris rezultatyvius perdavimus, perėmė du kamuolius ir dukart suklydo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius