Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 01

Tomas Pačėsas – apie kitokią komandą ir spyrį į užpakalį

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Panevėžyje šeštadienį pasiekė kur kas lengvesnę pergalę nei namuose. Tomas Pačėsas džiaugėsi, kad komanda buvo susikaupusi.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Mūsų varžovai darė, ką gali, bet mes paprasčiausiai buvome kita komanda nei prieš tris dienas. Šįkart funkcionavo daug daugiau žaidėjų“, – rungtynėmis liko patenkintas T.Pačėsas.

Artūras Gudaitis šiose rungtynėse pasižymėjo dvigubu dubliu – 16 taškų ir 12 atkovotų kamuolių. 16 taškų pridėjo ir pirmose rungtynėse taškų nepelnęs Antanas Kavaliauskas. Jo pasirodymą išskyrė ir treneris.

„Šias rungtynes laimėjome savo gynyba. Išpildėme daugumą uždavinių, kuriuos buvome išsikėlę. Taip pat gerai dalijomės kamuoliu ir žaidėme komandinį krepšinį“, – kalbėjo treneris.

T.Pačėsas išskyrė vieną komandos bėdą, kuri vis dar neramina: „Padarėme 20 klaidų ir laimėjome dvidešimčia taškų. Atkrintamosiose tiek klaidų neturėtų būti. Dar turime kur tobulėti. Taip pat turiu pretenzijų dėl nereikalingų pražangų. Bet šiaip išpildėme 90 proc. plano.“

„Pasirodo, kad tos pirmosios rungtynės buvo reikalingas spyris į užpakalį“, – reziumavo T.Pačėsas.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Panevėžyje antrą kartą 85:66 (23:14, 22:19, 17:14, 23:19) nugalėjo „Lietkabelį“ ir serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius